GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

NetBet este noul partener oficial al celei mai tari competiții de dat palme din lume - Power Slap

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iunie 2024 09:23 / Actualizat vineri, 28 iunie 2024 09:23

Începând cu finalul acestei luni, NetBet este noul partenerul oficial al cunoscutei competiții Power Slap în Marea Britanie, Irlanda, Franța, România, Brazilia și Mexic.

Gala Power Slap 8: Da Crazy Hawaiian vs. Danie Van Heerden, programată vineri, 27 iunie, și transmisă live și gratuit pe Rumble, cu începere de la ora 9:00 PM ET, este cea care marchează debutul noului parteneriat de marketing dintre primul operator de jocuri de noroc licențiat ONJN în România și cea mai cunoscută competiție de Slap Fighting (dat palme) din lume.

Colaborarea are ca scop promovarea pariurilor sportive pe Power Slap în Regatul Unit, Irlanda, Franța, România, Brazilia și Mexic. La Power Slap 8 va debuta și fosta vedetă UFC (Ultimate Fighting Championship) Paige VanZant, astfel că interesul este maxim în rândul fanilor acestui sport.

Frank Lamicella, președintele Power Slap:

„Adăugarea NetBet pe lista de parteneri de top ai Power Slap continuă să arate evoluția și traiectoria acestui sport, precum și dorința fanilor de a paria pe această competiție”.

„Acest parteneriat cu NetBet va extinde oportunitățile de pariere pentru fanii din Europa, Mexic și Brazilia.”

Marcel Prioteasa, CEO NetBet:

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu Power Slap. Această colaborare reunește emoția noii evoluții a sporturilor de contact și experiența de pariere excepțională pe care o așteaptă clienții noștri”.

„Așteptăm cu nerăbdare să oferim fanilor oportunități unice de a se implica în lumea palpitantă a Power Slap, pe măsură ce acest sport crește în Europa și dincolo de granițele ei.”

NetBet va fi prezent pe mesele de la Power Slap, iar cele două branduri vor colabora pe platforme sociale și digitale pentru a promova oportunitățile prin care utilizatorii pariază pe Power Slap cu NetBet.

Despre Power Slap

Creată în anul 2022 de Dana White, Lorenzo Fertitta și Craig Piligian, în parteneriat cu UFC, Power Slap este cea mai importantă competiție de dat palme din lume. Power Slap și-a câștigat notorietatea și producând reality show-ul TV Power Slap: Road to the Title, transmis de TBS în SUA și de Rumble pe plan internațional.

Despre NetBet

NetBet (L1160651W000195 ONJN, 18+, Joacă Responsabil) este unul din cele mai cunoscute branduri din industria de gambling și, totodată, primul operator licențiat ONJN în România. Pe platformele sale de pariuri sportive, jocuri de cazino, cazino live sau poker sunt mii de jocuri disponibile, iar numărul lor crește de la o lună la alta.

Prezent pe 4 continente, de aproape două decenii, NetBet se remarcă prin experiență, reputație și diversitate, precum și prin angajamentul de a oferi un mediu sigur și 100% legal clienților săi.

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează