GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Parfumuri de brand pentru bărbați, care au note de lux și un preț rezonabil

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 15:13 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 15:13

Cu siguranță, toată lumea merită să miroase a lux la un preț rezonabil. Bărbații cheltuie aproape la fel de mult ca femeile pe produse cosmetice și mai ales pe parfumuri, ceasuri și articole din piele. Ei se răsfață mai mult decât își pot imagina femeile și iubesc foarte mult parfumurile de lux. 

În prezent, luxul are și un rol social, el arată statutul și apartenența la un rang social. Bărbații sunt suficient de orgolioși pentru a-și exprima personalitatea prin parfumuri de marcă, accesorii și bijuterii de lux. 

Un semn de lux sunt și parfumurile de brand autentice, care se găsesc în magazinele online. Bărbații țin să aibă astfel de produse, deoarece frumusețea lor naturală nu este suficientă pentru a seduce. Ei trebuie să impresioneze și prin parfumuri senzaționale, astfel pot crea o primă impresie. Luxul este un semn de eleganță și încredere în opinia lor și în plus cu ajutorul luxului bărbații își satisfac ego-ul. 

Parfumuri pentru bărbați, cu note de lux, populare în 2024

În acest an sunt populare foarte multe parfumuri de brand dedicate bărbaților, care au combinații de note florale, fructate și de condimente, ce oferă prospețime și o stare de bine. Unele branduri au creat parfumuri care au puterea de a seduce și care impresionează prin note lemnoase și note de citrice, precum lămâia și bergamota. 

Sunt în trend și parfumurile exclusiv gourmet, care au un farmec uimitor mai ales prin aromele de vanilie dulce, trandafir luxuriant, mosc alb, lemn de cedru și note acvatice. Astfel de parfumuri orientale sunt de tip unisex, se potrivesc și bărbaților și femeilor.

Un bărbat care își dorește o viață palpitantă și plină de succes va alege un parfum masculin excepțional, arăbesc, sofisticat, care are note de bergamotă, ananas, mesteacăn, vetiver, trandafir prețios și patchouli. Un astfel de produs merită să fie în colecția de parfumuri a unui bărbat care vrea neapărat să miroase a lux și să întoarcă privirile.

În parfumurile de lux pentru bărbați nu există note florale intense, sau de fructe de pădure. Compoziția acestora este în general bazată pe arome orientale, lemnoase mai grele, pe note de citrice, cum ar fi portocală, neroli, bergamotă și grapefruit. Din familia parfumurilor masculine fac parte și notele de cedru, pachouli, lemn de santal, vetiver, lavandă, cimbru, mentă, rozmarin, etc. Nu lipsesc aromele ce includ miros de trandafir, crin, Ylang-Ylang, iasomie și alte plante. 

Parfumuri de brand pentru bărbați, care au note de lux și un preț rezonabil

Dacă vrei să alegi un parfum pentru acest sezon, reține aceste arome care sunt cu specific masculin și optează pentru o apă de parfum pentru bărbați de pe Notino. În acest mod ai posibilitatea de a cumpăra un parfum de brand autentic, la un preț rezonabil, în tendințele modei. Poate fi de exemplu un parfum nou care a fost creat special de un brand de renume internațional, în scopul de a dezvălui esența bărbatului carismatic, stilul său de viață și personalitatea sa. Intensitatea unei ape de parfum nu trebuie să fie foarte mare, ci moderată, iar longevitatea mirosului bună.

Un parfum cu o identitate puternică este în general un produs popular, care are arome pure și rafinate; el poate fi un parfum lemnos, aromat, atemporal, cu un design foarte elegant. în ultimii ani au fost apreciate parfumurile cu note de lemn de santal, vetiver, lemn de cedru, condimente, iasomie, bergamotă, mosc, chihlimbar, lichen, piele, boabe de Tonka și neroli.  

Parfumurile cele mai bune, de lux, sunt vândute mereu în sticle elegante, în ambalaje sofisticate, ele sunt adevărate opere de artă. De exemplu, parfumurile orientale și picante au sticle întunecate și aurii, iar parfumurile cu arome proaspete, mai ușoare sunt în sticle albastre. Înainte de a cumpăra un parfum studiază bine ingredientele, designul ambalajului și eventual comandă și o mostră dacă magazinul online respectiv îți oferă această posibilitate. Un parfum de lux nu trebuie să aibă un miros puternic de alcool, ci din contră, el trebuie să se remarce prin notele ingredientelor utilizate.

Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează