GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Se prevede un viitor “strălucitor” pentru Pulhac? Nu oricine poate lustrui banca!

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2024 19:04 / Actualizat joi, 02 mai 2024 19:10

Cristi Pulhac, o legendă (aproape) uitată a fotbalului local, a ales să revină acolo unde totul a început: pe marginea terenului.

Dar nu cum s-ar aștepta cineva – nu cu crampoanele în picioare, ci cu cârpa în mână, dedicându-se unui nou obiectiv: lustruirea impecabilă a băncii de rezerve. Da, ați auzit bine! Eroul nostru își ia rolul în serios, gata să facă banca să strălucească mai tare decât trofeul campionatului. Tinerii din echipa Voluntariului au ce învăța de la Pulhac, a cărui dedicare exemplară sigur este de lăudat.

La meciul de campionat, fiecare colțișor al băncii și fiecare coechipier aflat pe ea primește o atenție meticuloasă, în timp ce pe teren jocul se desfășoară...cu suișuri și coborâșuri.

În timp ce colegii săi se pregătesc să intre în joc, aruncându-și jachetele de antrenament și intrând pe teren în echipamentul de luptă, Cristi uită de sarcina ingrată și îi urmărește pe băieți pe teren. Pe măsură ce echipa sa încearcă să țină pasul cu adversarii, el e tot acolo, suferind alături de ei...

Dă play la clipul de mai jos, dacă vrei să vezi cum se lustruiește corect banca la fotbal:

Vezi toate știrile Maxbet

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează