GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Semifinalele feminine de la Roland Garros. O poate opri cineva pe Swiatek?

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2024 08:25 / Actualizat joi, 06 iunie 2024 08:26

Turneul feminin de la Roland Garros programează, joi, 6 iunie, cele două semifinale de la Roland Garros, ultimul pas spre meciul cu trofeul pe masă. Pe Betano, la turneul feminin de la Roland Garros, poți câștiga în avans prin intermediul promoției ”Decisiv din primul set”.

Ce este oferta ”Decisiv din primul set”?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la Roland cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătoarea de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează că jucătoarea pe care ai pariat va pierde în cele din urmă meciul, pariul tău e câștigător din primul set!

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătoarea pe care ai mizat câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoții.

Iga Swiatek la un pas de a treia finală consecutivă

Lidera mondială Iga Swiatek o înfruntă în prima semifinală pe Coco Gauff din Statele Unite. De trei ori campioană la Roland Garros, jucătoarea din Polonia este la o victorie distanță de a patra finală din carieră la Paris și a treia la rând.

Swiatek a obținut titlul la Roland Garros în 2020, 2022 și 2023, fiind la egalitate cu Serena Williams, Monica Seleș și Arantxa Sanchez Vicario, jucătoare care au scris istorie în tenisul mondial feminin.

Finalele câștigate de Swiatek la Roland Garros

6-4, 6-1 în 2020 cu Sofia Kenin;
6-1, 6-3 în 2022 cu Coco Gauff;
6-2, 5-7, 6-4 în 2023 cu Karolina Muchova.

De 11 ori s-au duelat Swiatek și Gauff în ultimii trei ani în circuitul mondial, scorul întâlnirilor directe fiind categoric în favoarea jucătoarei din Polonia (10-1).

Swiatek a învins-o pe Gauff în meciul pentru titlul de la Roland Garros în 2022, dar cele două s-au înfruntat și în sferturile ediției precedente, când Swiatek a trecut de americancă în sferturi, cu 6-4, 6-2.

Singura victorie obținută de Gauff a venit în semifinalele turneului de la Cincinnati, în 2023, jucătoarea din Statele Unite impunându-se la capătul unui meci de trei seturi.

Între timp, Gauff a cucerit titlul la US Open în 2023, primul ei trofeu major, și a disputat o semifinală anul acesta la Australian Open, unde Swiatek s-a văzut eliminată în turul al treilea de Linda Noskova, o jucătoare de doar 19 ani la momentul respectiv.

Semifinala surpriză în partea inferioară a tabloului

Jasmine Paolini și Mira Andreeva se vor duela în a doua semifinală de la Roland Garros, una pe care nu o anticipa nimeni, să recunoaștem.

Pentru fiecare dintre cele două jucătoare prezența în penultimul act de la Paris reprezintă cel mai bun rezultat al carierei.

Paolini, cap de serie 12, a eliminat-o în sferturi pe Elena Rybakina (favorita 4) la capătul unui meci de trei seturi.

De set decisiv a avut nevoie și Andreeva (17 ani) pentru a trece de a doua favorită, Aryna Sabalenka, după ce bielorusa câștigase primul set.

Andreeva a câștigat singura întâlnire de până acum cu Paolini, în acest an la turneul de la Madrid, meci decis în minimum de seturi.

Te uiți și pariezi la Roland Garros

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de Roland Garros.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, accesând butonul ”Urmărești și pariezi” din partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea în partea de jos a ecranului pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

Vezi toate știrile Betano

Citește și:

Edward Iordănescu a mers la Liturghie » Mesaj în fața a zeci de români: „Suntem creștini ortodocși, care se închină la Dumnezeu, nu la caracatiță”
Nationala
Edward Iordănescu a mers la Liturghie » Mesaj în fața a zeci de români: „Suntem creștini ortodocși, care se închină la Dumnezeu, nu la caracatiță”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (1)
nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  06 Iunie 2024, 11:41

Numai Coco

Vezi toate comentariile (1)
Comentează