GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Spania – Georgia: „La Roja” este mare favorită, dar Georgia vrea o nouă surpriză

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2024 10:43 / Actualizat sambata, 29 iunie 2024 10:43

Arena din Koln va găzdui unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri din optimile de finală, cel puțin pe hârtie. Duminică, de la ora 22:00, Spania se va confrunta cu Georgia.

Spania își recuperează toate starurile absente la meciul cu Albania, întărindu-și astfel considerabil echipa. De cealaltă parte, Georgia, antrenată de Willy Sagnol, continuă să se bazeze pe fenomenul Kvaratskhelia și golgheterul Mikautadze.

Descoperă oferta de pariuri pentru Spania – Georgia!

Spania a dominat grupa de foc

Grupa în care au jucat Spania, Italia, Croația și Albania părea una dintre cele mai dificile de prezis. Totuși, campioana europeană din 2008 și 2012 a demonstrat o superioritate clară, terminând pe primul loc, fără înfrângere și fără gol primit.

Chiar și când Luis de la Fuente a făcut zece schimbări în echipa de start pentru meciul cu Albania, ultimul din grupă, disputat când Spania deja își asigurase locul în optimi, La Roja nu a avut probleme și a încheiat faza grupelor cu un parcurs perfect.

Debutul în Germania a adus cea mai categorică victorie a ibericilor, împotriva Croației, una dintre dezamăgirile turneului. A urmat o victorie „de control” împotriva Italiei, adversara din finala din 2012, iar meciul cu Albania a confirmat faptul că Spania dispune de un lot formidabil, capabil să alinieze două formații cu pretenții reale la câștigarea trofeului.

Spania a întâlnit Georgia și în campania de calificare pentru acest turneu, iar rezultatele au demonstrat fără îndoială superioritatea echipei lui de la Fuente, câștigând cu un scor general de 10-2.

Spania este a doua favorită în oferta Superbet să câştige marele trofeu. Descoperă oferta de pariuri antepost şi alege-ţi favorita!

Un debut memorabil

Pentru prima dată calificată la turneul final, Georgia a avut un început timid, pierzând primul meci cu Turcia, 1-3. Însă echipa lui Willy Sagnol a demonstrat o capacitate remarcabilă de a învăța rapid din greșeli și a reușit să se califice în optimile de finală de pe locul trei.

În al doilea meci din grupă, împotriva Cehiei, Georgia a condus, dar Patrik Schick, campion în Bundesliga cu Leverkusen, a salvat onoarea cehilor în final. Adevăratul șoc al grupei și chiar al turneului a venit însă în ultimul meci din grupă.

În timp ce Turcia și Cehia primeau cartonașe pe bandă rulantă de la Istvan Kovacs, Georgia a administrat un sec 2-0 Portugaliei lui Cristiano Ronaldo. Acesta nu a putut decât să privească cum echipa sa este învinsă de fenomenul Kvaratskhelia și golgheterul Mikautadze.

Anzor Mekvabishvili, jucătorul de la Universitatea Craiova, revine în echipa Georgiei după ce a servit o etapă de suspendare. Starul lui Napoli, Kvaratskhelia, va ghida jocul ofensiv al gruzinilor, iar atacantul antrenat sezonul trecut de Ladislau Boloni continuă cursa către titlul de golgheter al turneului.

Georgia are o singură victorie împotriva Spaniei, într-un amical disputat în 2016. Cu toate acestea, debutanta la acest turneu a demonstrat deja că poate răpune o campioană europeană. Va urma a doua victorie surpriză?

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează