GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Spațiile de depozitare de închiriat, o alegere perfectă pentru a elibera spațiu in locuință

Articol de GSP - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 12:29 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 12:29

Spațiul reprezintă unul dintre aspectele cu care ne confruntăm mereu, atât acasă cât și la munca și în numeroase alte locuri și împrejurări. Pe măsură ce agonisim mai multe lucruri și ne dorim să ne cumpăram sau să obținem mai multe, cu atât realizam și că am avea nevoie de mai mult spațiu pentru toate acestea. Locuința actuală nu mai este suficient de mare și nici la prieteni sau alte cunoștințe nu am putea apela decât pe termen limitat. Așadar, apare la un moment dat o problemă în acest sens, ce necesită rezolvare.

Găsirea unui noi spațiu de locuit sau în care să ne desfășuram activitățile nu este atât de grea, am putea spune, singurele impedimente fiind aduse în multe cazuri de prețurile prea mari atât pentru chirii cât și pentru costurile de întreținere. Cel mai greu aspect este constituit de mutarea tuturor obiectelor și a lucrurilor dintr-un spațiu în altul. Exista multe cazuri în care suntem nevoiți să părăsim în timp cât mai scurt un spațiu, o locuință sau sediul unei firme iar dacă nu avem deja la dispoziție un loc nou, avem nevoie de o soluție alternativă, temporară, pentru toate aceste lucruri, unde să fie în siguranță și unde să avem acces permanent la ele, pentru a le putea, atunci când este nevoie, muta în noile spații.

Tinerii sunt cei mai mulți dintre românii care nu dețin o locuință ci locuiesc cu chirie, unii dintre aceștia în alte orașe și zone ale tării față de cele în care s-au născut și au crescut, pentru a urma diverse cursuri sau pentru serviciu. Exista însă numeroase metode prin care poate fi achiziționată o locuință, prin intermediul împrumuturilor și a ratelor lunare, pe anumite perioade de timp. Însă problema mutării lucrurilor personale încă va rămâne o problemă deoarece plata chiriei pentru încă o lună sau chiar mai mult nu ar fi pe placul nimănui, fiind o cheltuială inutilă.

Pentru a ajunge la un cost financiar cât mai mic, putem alege soluțiile oferite de spatiile de depozitare

personale pe care le putem obține de la o agenție ce se ocupa cu acest lucru. În principiu, acestea sunt boxe și containere, special create pentru a putea depozita în interiorul lor aproape orice lucru, destinate atât persoanelor fizice cât și firmelor și nu numai. Așadar, în renovarea sau modificarea locuinței, se poate apela la spatii www.boxe-depozitare.ro, din București, preturile fiind foarte accesibile iar disponibilitatea acestora, permanentă. Este o soluție mult mai bună și mai eficientă decât să apelăm la cunoscuți sau să fim nevoiți să mai plătim luni suplimentare de chirie în locurile vechi.

Această agenție pentru spatii de depozitare deține multe astfel de boxe, cu diverse volume, potrivite

pentru orice tip de sarcina, de la păstrarea lucrurilor de care nu am mai avea nevoie sau pe care vrem să le mutam dintr-o locuință în alta dar și pentru a putea depozita produse realizate în cadrul firmei noaste, destinate vânzării. Prin faptul că și accesul mașinilor se poate face destul de ușor la fiecare spatiu, încărcarea și descărcarea acestor produse se face ușor și rapid, fiind astfel o opțiune foarte bună pentru multe afaceri.

Boxele oferite celor ce au nevoie de spatii de depozitare, pe orice perioadă de timp ar fi asta, sunt sigure din orice punct de vedere, zona fiind echipata cu camere video și sunt prezenți și agenți de paza. De asemenea, spatiile sunt dezinfectate și verificate de dăunători și alți factori de risc în mod constant pentru că tot ceea ce este depozitat să fie mereu în perfectă siguranță. Unele obiecte, în special documentele, cărțile și orice altceva realizat din hârtie, pot fi afectate dacă sunt depozitate în spatii cu nivele crescute de umezeală de aceea, nu pot fi amplasate oriunde însă aceste boxe sunt numai bune pentru astfel de sarcini, având o aerisire foarte bine pusă la punct, naturală, care astfel acționează în mod continuu asupra fiecărei boxe.

Deși boxele sunt îmbrăcate în OSB, un material pe baza de lemn, care poate părea subțire și fragil, este totuși rezistent la foc. Și poate că v-ați gândi că sunt ușor de distrus însă pereții dintre fiecare boxa precum și cei exteriori sunt foarte groși și rezistenți așa că nu exista niciun motiv să vă îngrijorați cu privire la siguranță bunurilor depozitate. Și astfel, și protecția la foc dar și la umiditate și rozătoare sau insecte, sunt eliminate.

Plata chiriei pentru o boxa de depozitare se face lunar însă o persoana poate închiria chiar și mai multe boxe, dacă are nevoie de un spațiu și mai mare. Acest lucru este valabil mai ales în cazul firmelor și companiilor care nu dispun pentru moment de depozite proprii iar o hala ar fi prea mult pentru nevoile lor prezente. Indiferent de exemplu, este o opțiune mult mai bună. Dacă am apela la un prieten sau la mai mulți pentru a depozita la aceștia anumite obiecte, cu siguranță nu ne-ar cere bani însă ne-am gândi mereu că și ei ar avea nevoie de mai mult spațiu liber, că ceea ce depozităm la ei îi poate încurcă și ne simțim oarecum obligați să îi răsplătim cumva.

Astfel, alegerea unei astfel de soluții în ceea ce privește eliberarea spațiului de locuit sau depozitare de lucruri în cazul unei mutări, a unei curățenii generale sau modificări a locuinței curente, este o alegere cât de poate de buna, sigura precum și ieftina.

Citește și:
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Superliga
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Campionate
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”
Superliga
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează