GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Străinii se vor bucura pe tărâm german! Cronica unei eliminări anunțate de istorie! Pe cine pariezi că merge până la capăt?

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 16:02 / Actualizat marti, 11 august 2020 16:03

Când UEFA a anunțat că Liga Europa se va juca doar în Germania, din sferturi încolo, nemții și-au frecat mâinile. Bayer Leverkusen și Eintracht Frankfurt erau încă pe tablou și ambele sperau că vor fructifica acest avantaj și vor ajunge în finala de la Koln. Basel, în optimi, și Inter, în sferturi, le-au trimis însă acasă pe ambele, iar Germania va vedea o coroană străină pe teritoriul ei. Surprinzător, dar poate doar pentru unii. Dacă ne uităm în istoria celei de-a doua competiții intercluburi din Europa, numărăm pe degete marile victorii ale nemților pe propriile stadioane!

Deschide cont online la Superbet și pariază pe mini-turneul în care s-a transformat faza eliminatorie a Ligii Europa din 2020!

Gladbach, Frankfurt, Leverkusen, Bayern și Schalke au câștigat acasă

Eliminările lui Frankfurt și Leverkusen au dezamăgit, dar nu au surprins. Nemții au mers rar până la capăt în Cupa UEFA / Liga Europa, iar asta cu mulți ani în urmă. Borussia Monchengladbach a reușit asta de două ori, în 1975 și 1979, după două finale tur-retur cu Twente și Steaua Roșie Belgrad. Eintracht Frankfurt a făcut-o și ea, în 1980, dar atunci trebuia să fie din Germania, pentru că cealaltă finalistă a fost Borussia Monchengladbach. În 1988, Bayer Leverkusen a trecut de Espanyol Barcelona, scor 3-0 pe teren propriu, iar din anii ’90 ne mai vin doar două episoade. Bayern Munchen, victorioasă cu Bordeaux, în 1996 și Schalke 04, care anul următor a învins-o în finală pe AC Milan. În rest, multă frustrare și multe eșecuri nemțești pe teren propriu.

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și pariază de oriunde pe meciurile tale preferate din Liga Europa!

Șahtior Donețk poate fi vechea și noua minune din Est

În aceste condiții, se pune o singură întrebare: cine va câștiga trofeul în finala de pe RheinEnergieStadion din Koln, pe 21 august? Răspunsuri ar fi două! Ori unul dintre giganții rămași la masă, ori o buturugă mică și nebăgată în seamă, dar care așteaptă șansa de a răsturna un car mare. Din prima categorie fac parte Inter și Manchester United, ambele deja în semifinale, plus Sevilla, o specialistă a competiției. În a doua le putem pune, fără să le supărăm, pe Șahtior Donețk și pe Wolverhampton. United e campioana din 2017, Sevilla a câștigat de trei ori la rând, în 2014, 2015 și 2016, iar Șahtior este ultima echipă din estul Europei care a pus mâna pe trofeu, chiar cu Mircea Lucescu antrenor, în 2009.

Vino în agențiile Superbet, creează un bilet cu minimum 11 meciuri cu cote de la 1,30 în sus și beneficiază din nou de Pariul Șansă!

Încearcă Pariurile Speciale pe Liga Europa!

Echilibrul meciurilor din aceste faze avansate ale competiției poate să pună probleme în intuirea unu pronostic clasic. Jocurile sunt închise și nu există siguranța golurilor marcate pe bandă rulantă, mai ales că se dispută totul într-o singură manșă. Apoi, clasicele 1 X 2 pot fi loterii curate, cu așa adversare pe teren. Astfel, Pariurile Speciale reprezintă salvarea pentru biletele tale! Șuturi pe poartă, cartonașe în meci, offside-uri, penalty-uri acordate în meci, marcatori, eliminări și multe alte opțiuni noi de pariere te așteaptă în oferta online, dar și în cea din agenții, astfel încât să faci din Liga Europa o pepită din aur! 

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe meciurile decisive din Liga Europa, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Gigi Stancu, Superbet

În Țările Nordice, vara e ca iarna! Scandinavii joacă fotbal pe răcoare, dar ne trimit rezultate fierbinți! Ție ce fotbal din zonă îți place să pariezi?

Revine Liga Campionilor, după cea mai lungă pauză din istoria competiției: care sunt favoritele?

Inter, United și Sevilla sunt marile favorite la câștigarea Europa League. Vezi cu cine țin Ambasadorii Superbet și află toate pronosticurile lor!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
marinescudf
marinescudf  •  11 August 2020, 21:28

Pe Inter a invins-o Schalke in 97, corectati greseala. In returul finalei a pierdut cu 1-0, ajungandu-se la 11 m. La penalty-uri au castigat nemtii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează