GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Super meci în finala Europa League! Sevilla și Inter, pregătite să facă spectacol la Koln

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 16:32 / Actualizat joi, 20 august 2020 17:55

La peste un an de momentul în care a plecat la drum, ediția 2019/20 a Europa League își va desemna câștigătoarea.  Vineri seară, de la ora 22:00, Sevilla și Inter Milano se întâlnesc în ultimul act, la Koln. Spaniolii sunt în ultimul act pentru a șasea oară, impunându-se de fiecare dată în precedentele 5 apariții (record al competiției). De cealaltă parte, italienii au 4 finale jucate, 3 dintre ele câștigate (cel mai recent, în 1998).

Alege-ți echipa favorită și plasează pariul care îți va aduce un super câștig. La Superbet, ți-am pregătit super cote și o ofertă variată pentru finala Europa League. Deschide cont și pariază la Superbet!

20 DE MECIURI FĂRĂ ÎNFRÂNGERE PENTRU ANDALUZI 

La primul sezon pe banca Sevillei, Julen Lopetegui are un bilanț pozitiv. Fostul selecționer al Spaniei i-a calificat pe andaluzi în ediția viitoare a Ligii Campionilor (locul 4 în Primera) și este la un pas de al șaselea trofeu al clubului în UEL. Ibericii au atins cea mai bună formă la momentul potrivit, iar după reluarea sezonului sunt neînvinși. În Germania, acolo unde s-au jucat fazele finale din UEL, au trecut de Roma, Wolverhampton și Manchester United. 

De altfel, Sevilla nu a mai pierdut vreo partidă oficială de la începutul lunii februarie, 1-2 cu Celta Vigo. De atunci, a legat 20 de meciuri fără eșec, iar în ultimele 9 jocuri a obținut 8 victorii și a primit doar două goluri. Nu e o surpriză, în condițiile în care andaluzii au avut a treia cea mai bună apărare din La Liga.

Descoperă aici toată oferta pentru finala Europa League!

INTER A LUAT DOAR UN GOL ÎN ULTIMELE 7 MECIURI 

La ca adversara din ultimul act, Inter și-a găsit cea mai bună formă la momentul potrivit. Squadra lui Antonio Conte (de asemenea la primul an în funcție) a terminat în formă sezonul în Serie A, unde s-a clasat pe locul 2, apoi a trecut de Getafe, Leverkusen și Șahtior pentru prima finală continentală din ultimul deceniu. Tot defensiva este punctul forte al nerazzurrilor, care au luat doar un gol în ultimele 7 jocuri și au 6 victorii consecutive. 

Însă Inter a impresionat și din punct de vedere ofensiv, mai ales în semifinala cu Șahtior, câștigată entuziasmant cu 5-0. Lautaro Martinez a marcat o dublă și a oferit o pasă decisivă, iar Romelu Lukaku a înscris la rândul său de două ori. Belgianul are 10 meciuri consecutive cu gol în UEL (record all-time al competiției) și 33 de reușite în total, în primul sezon în nerazzurro, la doar una distanță de recordul lui Ronaldo, din stagiunea 1997/98, ultima oară când milanezii au cucerit trofeul pentru care joacă la sfârșitul acestei săptămâni.

Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

Spaniolii recunosc că fostul vârf al lui Manchester United este principalul pericol în finala de vineri. „E unul dintre cei mai buni atacanți din lume. E puternic fizic, dar e bun și cu mingea la picior. Își folosește excelent corpul și e rapid. E cu mult peste tot ce am înfruntat în acest sezon. Trebuie să ne ridicăm nivelul jocului”, a spus Jules Koundé, fundașul francez de 21 de ani al andaluzilor, care formează un cuplu foarte solid cu Diego Carlos în centrul defensivei. 

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază pe finala Ligii Europa, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Ionuț Tătaru

Află poveștile finalelor cupelor europene cu cei mai puțini spectatori și prinde cât mai multe pariuri câștigătoare pe finalele din 2020!

NY Red Bulls – NY City: Primul Hudson River Derby al sezonului în MLS

SuperLive Show revine! Câștigă super premii urmărind emisiunea ta sportivă preferată din online!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează