GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperSăptămâna de Pariuri: meciuri decisive în Europa

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2024 12:11 / Actualizat marti, 27 august 2024 12:11

Ultima săptămână din august aduce meciuri decisive în competițiile de top ale Europei, cu retururile din play-off-urile Ligii Campionilor, Europa League și Conference League pe punctul de a decide soarta echipelor care visează la gloria europeană.

În același timp, LaLiga debutează cu prima etapă intermediară a sezonului, iar în România se decid echipele care vor accede în grupele Cupei.

Surprize în Liga Campionilor?

Noul format al Ligii Campionilor promite mai mult spectacol ca niciodată, dar tradiția play-off-urilor rămâne aceeași. În această săptămână, 14 echipe se luptă pentru ultimele locuri în faza grupelor, iar meciurile tur au lăsat totul deschis. Cea mai mare surpriză a fost oferită de Young Boys, care a învins cu 3-2 pe Galatasaray, unul dintre giganții fotbalului turc. Duelurile de miercuri, precum Slovan Bratislava – Midtjylland și Steaua Roșie Belgrad – Bodo/Glimt, promit să fie extrem de echilibrate, cu miza uriașă a calificării.

Super Oferta pentru meciurile din Liga Campionilor!

FCSB, favorită la calificare

FCSB, campioana României, are șanse mari de a se califica în grupele Europa League, dar misiunea nu va fi ușoară. După un egal 1-1 în tur cu LASK Linz, forma inconstantă a roș-albaștrilor ridică semne de întrebare. Cu trei înfrângeri și un egal în ultimele patru partide, presiunea este mare pe echipa din capitală.

În același timp, PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, este aproape calificată după victoria categorică, 4-0, din turul cu Shamrock Rovers.

Super Oferta pentru meciurile din Europa League!

Victorie la limită pentru CFR

La rândul său, CFR Cluj este favorită pentru calificarea în grupele Conference League după o victorie la limită în stilul clasic al lui Dan Petrescu. Ardelenii vor juca returul fără Ciprian Deac, dar sunt încrezători, mai ales datorită formei bune a noului portar Mihai Popa.

Super Oferta pentru meciurile din Conference League!

Pe lângă meciurile europene, LaLiga devine primul campionat mare din acest sezon care introduce o etapă intermediară. În România, partidele din Cupă vor stabili echipele care vor merge mai departe în faza grupelor.

Vezi toate știrile și promoţiile Superbet

Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează