GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  TURUL SIBIULUI

Țvetcov, pe podium » Rutierul a terminat pe trei în penultima etapă: lupta finală se dă azi

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2015 00:00

Rutierul de la Androni Giocattoli Sidermec a terminat pe 3 etapa de ieri. Bătălia finală se va da astăzi, în ultima zi a competiţiei.

După ce Eduard Grosu a încheiat prima etapă pe podium şi a purtat tricoul galben a doua zi, un alt român, Serghei Ţvetcov, a trecut al treilea linia de sosire la Bîlea Lac. Rutierul de la Androni Giocattoli e pe 3 în clasamentul general, la 19 secunde în spatele lui Mauro Finetto (Southeast) şi cu 7 sub Davide Rebellin (CCC Sprandi).

Etapa de ieri a fost cîştigată de un alt sportiv de la Androni Giocattoli, Alessio Taliani, iar pe locul secund a terminat Antonio Parinnello (D'Amico Bottecchia).

În prima parte a cursei au ieşit în evidenţă mai mult rutierii din jumătatea inferioară a clasamentului. Audun Brekke Flotten (Ringeriks Kraft), Giorgio Bocchiola (D’Amico Bottecchia) și Marco d’Urbano (GM Cycling) s-au desprins la minute bune de restul plutonului. Flotten a cîştigat primele trei căţărări, iar Bocchiola, sprinturile de la Nocrich şi Cincu.

Pe căţărarea specială de la Bîlea, avansul evadaţilor a început să scadă de la un minut la altul. Bocchiola a rămas în urmă cînd mai erau 14-15 kilometri pînă la finiş, apoi a cedat şi Flotten. Finetto, Rebellin şi Ţvetcov au pus stăpînire pe pluton, dar pe ultimele sute de metri Taliani, omul desemnat de Gianni Savio să dea asaltul final, trece pe primul loc şi nu mai poate fi ajuns.

Pentru prima dată în istoria Turului Ciclist al Sibiului, cîştigătorul etapei cu finişul la Bîlea Lac nu va fi şi cel care va cîştiga competiţia. Principalul favorit rămîne Finetto, cel care va îmbrăca tricoul galben şi azi. Celelalte tricouri distincte: roşu - Ţvetcov; alb - Finetto; portocaliu - Giovanni Carboni (Unieuro); verde - Finetto; albastru - Robert Kessler (LKT Brandenburg).

Etapă decisivă

Etapa a IV-a (5 iulie) aduce o altă noutate în Turul Sibiului. Prima parte a cursei este formată dintr-un circuit pe care plutonul îl va face de 4 ori, în apropierea Sibiului (Sibiu - Răşinari - Dealul Călugărul - Gura Rîului - Poplaca - Sibiu), astfel încît spectatorii să-şi poată încuraja favoriţii.

La a treia trecere, caravana va ieşi din Gura Rîului şi se va îndrepta către Cristian - Zona Industrială Vest - Ocna Sibiului - Mîndra - Slimnic - Şura Mare - Sibiu, cu finişul în Piaţa Mare.

Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Șumudică l-a prins „în flagrant” pe jucătorul lui, în hotel: „Bă, ce faci cu alea?!”
Superliga
Șumudică l-a prins „în flagrant” pe jucătorul lui, în hotel: „Bă, ce faci cu alea?!”
Florin Niță a salvat un adversar prăbușit pe gazon în Arabia Saudită » Nu a așteptat intervenția echipei medicale și a acordat primul ajutor
Stranieri
Florin Niță a salvat un adversar prăbușit pe gazon în Arabia Saudită » Nu a așteptat intervenția echipei medicale și a acordat primul ajutor

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează