GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Unde te uiți e numai fotbal! 4 bilete tari de tot în weekend, să faci bani pe final de campionat

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 13:40 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 13:40

Campionatele de fotbal din Europa își stabilesc câștigătoarele în aceste zile, iar pe casapariurilor.ro intri în acțiune, cu cele mai tari cote și transmisiuni în direct de mare calitate. Vrei pariuri live? Intri pe site sau în aplicație și te simți ca și cum ai fi pe stadion, așteptând golul câștigător sau cornerul care-ți bagă banii în cont! Totul, din câteva clickuri.

Sâmbătă și duminică stai cu ochii pe meciurile din La Liga, Serie A, Premier League și Liga 1, unde ți-am pregătit cote speciale, pentru câștiguri XXL. Fie că mizezi pe Barcelona, Juventus sau CFR Cluj, te distrezi (responsabil) pe casapariurilor.ro, unde joci zi de zi pentru adrenalină și profit. Trecem repede în revistă situația din cele mai importante ligi europene:

PREMIER LEAGUE

Liverpool este deja campioană, iar Manchester City nu mai poate pierde locul secund, însă lupta pentru locurile de Champions League e deschisă! Manchester United e în mare formă și trage tare să le ajungă din urmă pe Chelsea și Leicester. Doar două puncte separă cele trei echipe, care promit un final de sezon incendiar! 

Biletul XXL din Anglia: Chelsea, Leicester și Man. United să câștige în etapa a 35-a, cotă 3.53

SERIE A

Juventus are un avans confortabil pe locul 1, chiar dacă a pierdut cu Milan (2-4), dar Lazio, Atalanta și Inter sunt datoare să-și joace șansele până la capăt. În weekend avem un derby Juventus - Atalanta, care poate echilibra clasamentul. E posibil să vedem multe goluri!

Biletul XXL din Italia: Peste 3.5 goluri în meciurile Juventus - Atalanta și Lazio - Sassuolo, cota 4.85

LA LIGA

Înaintea meciului de vineri cu Alaves, Real Madrid avea un avans de un singur punct față de Barcelona, dar și o partidă în minus. "Galacticii" par siguri de titlu, dar Barcelona nu renunță la cursa de urmărire. E bătaie mare și pentru locul 3, unde Atletico și Sevilla sunt la egalitate.

Biletul XXL din Spania: Barcelona și Atletico Madrid câștigă la handicap (-1.5), cota 4.60

CASA PARIURILOR LIGA 1

Ce derby avem duminică, în Bănie! Universitatea Craiova primește vizita lui FCSB, iar echipa lui Bogdan Vintilă poate influența decisiv lupta pentru titlu. Craiova și CFR nu au voie să facă pași greșiți și victoriile lor au cote excelente pe casapariurilor.ro, dacă le combini cu pariurile pe goluri (Câștigător și total goluri în meci). Le joci și tu?

Biletul XXL din România: U. Craiova - FCSB și CFR - Gaz Metan - câștigă gazdele și sub 2.5 goluri în fiecare meci, cota 6.97

#VaraTrofeelor

Încearcă tot de la Kajot! Acum ai cele mai bogate 10 sloturi din România, cu Estivalul XXL de la Casa Pariurilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează