GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Verișoara lui Iker Casillas, imagini hot din vacanța din Ibiza: „Cea mai frumoasă din Spania”

Alba Casillas +50   FOTO
Alba Casillas

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2024 10:40 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 10:51

Alba Casillas, verișoara legendarului Iker Casillas, a postat fotografii uimitoare din vacanța pe care a petrecut-o în Ibiza.

Frumoasa verișoară a lui Iker Casillas și-a lăsat fanii de pe rețelele de socializare mască după ce a postat poze în bikini din vacanță: „Cea mai frumoasă din Spania”, „Nu se poate să fii mai frumoasă”, „Ești cea mai frumoasă și ai o inimă mare”.

GALERIE FOTO. Alba Casillas, în vacanța din Ibiza

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
+45 FOTO

Alba Casillas este vedetă în televiziunea spaniolă

Celebritatea Albei Casillas nu se datorează doar vărului ei, dar și multiplelor apariții la emisiunile de tip reality-show de la televiziunile spaniole.

Bruneta a participat la a șaptea ediție a emisiunii „Los vecinos de la casa de al lado”, un reality-show în care concurenții locuiesc în apartamente complet vitrate și sunt filmați 24 de ore din 24.

Alba Casillas a fost dată afară din emisiune, iar ulterior a clarificat situația de la la reality-show.

„Mi-am dat seama că nu sunt aptă să fiu închisă (...) Sunt o persoană care are un program total diferit de restul populației. Devin agitată, simt nevoia să ies să mă antrenez pentru câteva ore. Au fost mai mulți factori care au contat și am decis să fiu nominalizată și să ies din competiție... Mi-ar fi plăcut să stau mai mult, dar cu ce preț!?”, a spus aceasta în presa din Spania.

Alba a participat la mai multe reality-show-uri printre care „La isla de las tentaciones” (n.r. Insula Tentațiilor). Verișoara lui Iker și-a construit notorietatea la emisiunea „Mujeres y hombres” (n.r. Femei și bărbați), dar bruneta a menționat că nu este pregătită pentru o nouă aventură în televiziune momentan: „În momentul de față, nu. Nu vreau să particip la niciun concurs în care nu pot pleca. Nu cred că se poate spune «niciodată», dar.... În momentul de față, aș spune «niciodată»”.

Alba Casillas despre aventurile cu fotbaliști: „Ca o minge de fotbal, o iau, o arunc, nu contează pentru mine”

Alba Casillas a răspuns acuzațiilor că ar fi fost împreună cu „jumătate din lotul lui Real Madrid”. Bruneta a dezmințit zvonurile.

„Deși mulți cred că eu am fost cu jumătate din lotul lui Real Madrid, vreau să vă spun că e o prostie. Da, e adevărat că mi-au scris niște fotbaliști, dar pentru mine un fotbalist e exact ca o minge de fotbal, o iau, o arunc, nu contează pentru mine.

Da, aș fi putut face o mie de rahaturi cu toți oamenii ăștia. Dar ei te tratează ca pe o bucată de carne. Dragă, eu nu sunt o friptură, așa că refuz! Ei intră în relații doar ca să povestească mai târziu prietenilor. Mie nu-mi plac toate astea”, a spus Alba.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (7)
costeltudor
costeltudor  •  16 Iulie 2024, 12:31

Bambina , ocupați-vă de valori , NU ne mai intoxicați cu toate *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif65
iosif65  •  16 Iulie 2024, 12:08

Cică "inimă mare" =)))))) Haide mă, terminați odată cu prostiile astea =)))))

mihneailie030
mihneailie030  •  16 Iulie 2024, 12:04

Andra... Toată lumea te huleste... Chiar nu ți, e jena? Suntem scârbiți de articolele tale de can-can de doi lei...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează