GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Fotomodelul din Pascani l-a făcut tată pe Philipp Plein » Românca a ales un nume inedit pentru copil

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2024 11:50 / Actualizat marti, 09 iulie 2024 11:50

Andreea Sasu, fotomodelul din Pașcani care i-a înnebunit pe sportivii italieni, l-a făcut tată pe celebrul creator de modă Philipp Plein (46 de ani). Românca s-a iubit în trecut cu un fotbalist din Serie A și cu un pilot de Moto GP. 

Moldoveanca în vârstă de 34 de ani, cunoscută pentru aventurile sale romantice anterioare cu un fotbalist din Serie A și un pilot de Moto GP, a devenit mamă pentru prima oară. 

Andreea Sasu, fotomodelul din Pascani, l-a făcut tată pe Philipp Plein

Andreea Sasu, fotomodelul din Pascani, l-a făcut tată pe Philipp Plein. Foto: Instagram
Andreea Sasu
Andreea Sasu
+34 FOTO

Într-un mesaj emoționant postat online, Philipp Plein a dezvăluit și numele unic ales pentru fiul lor: Hurricane Thor Thunder.

„Azi, cel de-al patrulea fiu al meu - Hurricane Thor Thunder – s-a născut la ora 10:58 a.m. Nici nu pot descrie în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați suntem că am primit un dar atât de incredibil de sus.

Îmi iubesc toți copiii în egalitate și nu îmi pot imagina o viață fără ei - Romeo/ Rocket/ Rouge și Hurrican. Tati vă iubește pe toți la nesfârșit… Este o binecuvântare să fiu tatăl vostru și să vă văd crescând împreună și descoperind lumea prin ochii voștri frumoși și inocenți. Îți mulțumesc, Doamne, pentru tot!”, este mesajul emoționant publicat de Philipp Plein, pe pagina sa personală de Instagram.

Andreea Sasu s-a iubit cu Riccardo Saponara, mijlocașul lui Ankaragucu

Tânăra din Paşcani, care a devenit cunoscută în Italia pentru aventurile ei cu personalităţi din sport şi modă, este în centrul atenţiei în cel de-al nouălea sezon al emisiunii Ciao Darwin, de pe postul de televiziune Canale 5.

Andreea Sasu a avut o relaţie de un an cu designerul Philipp Plein, cu care s-a împăcat acum și au devenit părinți. Înainte de asta, ea a avut un scurt flirt cu pilotul de Moto GP Andrea Iannone (34 de ani). Fotomodelul din Pascani a mai fost implicată și într-o relaţie cu Riccardo Saponara (32 de ani), mijlocașul lui Ankaragucu, care s-a transferat recent de la Hellas Verona.

Andreea s-a mutat la Milano după vârsta de 20 de ani, scrie revista Rotalianul. Cariera sa de fotomodel include colaborări cu branduri de modă de renume mondial şi fotografi celebri. În plus, a participat la reality show-ul italian „Temptation Island” în rolul de ispită.

Andreea a mărturisit într-un interviu că „visul ei de a deveni fotomodel datează încă din copilărie”. După terminarea şcolii în România, la Paşcani, s-a înscris la Universitate pentru a studia Marketing şi Publicitate, dar a abandonat studiile pentru a se muta la Milano, unde a început cariera de model. Pasionată şi de sport, Andrea pratică de asemenea kickboxing.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Jurnaliștii britanici, stupefiați după ce David Popovici l-a învins pe sportivul lor pentru 2 sutimi: „A fost o dramă”
Jocurile Olimpice
Jurnaliștii britanici, stupefiați după ce David Popovici l-a învins pe sportivul lor pentru 2 sutimi: „A fost o dramă”
Câți bani câștigă David Popovici după succesul istoric de la Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice
Câți bani câștigă David Popovici după succesul istoric de la Jocurile Olimpice
Rivalul lui David Popovici este șocat după ce românul i-a „suflat” aurul pentru două sutimi de secundă: „Am simțit că am atins primul”
Superliga
Rivalul lui David Popovici este șocat după ce românul i-a „suflat” aurul pentru două sutimi de secundă: „Am simțit că am atins primul”

Primul sponsor care se retrage după momentul controversat cu „Cina cea de Taină”: „Nu vrem să fim părtași la batjocură”

Gheorghe Hagi a refuzat să preia naționala României: „Una dintre cele mai dificile decizii din viața mea”. Cum a motivat


Comentarii (19)
rocky3
rocky3  •  11 Iulie 2024, 19:16

Intr-un final a explodat bubuitura și a reieșit un trăznet! Electrizant!

bogat
bogat  •  10 Iulie 2024, 21:56

Mda, saraca fata face si ea ce poate pentru un trai mai bun printre straini. Numele copilului e beton: Hurricane Thor Thunder. Saracu’ de el, o sa poarte dupa el gluma asta nereusita pentru toata viata. Unii parinti au placerea sadica sa-si bata joc de proprii copii. Dar ce legatura are stirea asta cu sportul? A, da, fata “s-a iubit” in trecut si cu sportivi. Printre altii. Pentru cateva luni cu fiecare. Tare, exemplu de succes penrru fete. Si exemplu de articol sportiv de mare tinuta.

Pake
Pake  •  10 Iulie 2024, 09:11

De 7 zile sta pe toate gardurile stirea asta , pana la urma am deschis-o, acum puteti sa o stergeti, oricum nu intereseaza pe nimeni! Vi-ati luat banii?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează