GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  APARIȚIE

GALERIE FOTO Fosta noră a lui Ion Țiriac, apariție incendiară! Ileana Lazariuc a purtat o rochie mini și geantă de peste 20.000 de euro

Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Ion Țiriac, apariție fabuloasă. Foto: Instagram +20   FOTO
Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Ion Țiriac, apariție fabuloasă. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2024 09:53 / Actualizat sambata, 10 august 2024 09:55

Ileana Lazariuc (42 de ani) e fosta noră a lui Ion Țiriac. Ea a fost căsătorită timp de mai mulți ani cu Alexandru Ion, băiatul celebrului miliardar, și împreună au doi copii. De curând, ea a atras atenția cu apariția ei îndrăzneață, la care a avut o geantă Hermes Birkin de peste 20.000 de euro.

Fiica cântăreței Anastasia Lazariuc și a lui Gheorghe Crigănuță, Ileana Lazariuc, s-a remarcat încă de la 15 ani ca fotomodel. La 27 de ani, în anul 2009, ea s-a căsătorit cu Alexandru Ion Țiriac, cunoscut drept Ion Ion Țiriac, băiatul miliardarului Ion Țiriac. În 2017 au divorțat. 

Foto. Ileana Lazariuc, apariție fabuloasă! Poartă rochie mini și geantă de peste 20.000 de euro

+15 FOTO

De-a lungul timpului, Ileana Lazariuc a evitat să apară pe micul ecran, nu a acordat interviuri, nici în emisiuni televizate nu a apărut. Doar pe Instagram a fost activă, acolo are peste 65.000 de urmăritori. Acum a atras atenția, a postat noi fotografii cu ea. Ileana Lazariuc s-a pozat pe stradă, îmbrăcată într-o rochie mini, roz pal, decoltată, cu volane și dantelă. 

Accesoriile au fost însă cele care au atras atenția. Are bijuterii prețioase, cercei și un colier cu o cruce, dar și o brățară cu pietre prețioase. În mână ține o geantă Hermes Birkin de peste 20.000 de euro, iar în picioare poartă pantofi sport Golden Goose de peste 500 de euro. La postarea ei, vedeta a avut și un mesaj: „8 august: Când ziua ta este atât de magică, încât până și horoscopul tău spune «Whoa, relaxare»”.

„Superbă”, „Frumoasă”, „Ești superbă! Îmi place cum te-ai îmbrăcat!”, sunt câteva dintre complimentele primite de la urmăritori de Ileana Lazariuc. 

Ion Alexandru Țiriac formează acum un cuplu cu Sorana Cîrstea

Ion Țiriac Jr. formează un cuplu de ani buni cu tenismena Sorana Cîrstea (34 de ani). Sportiva „tricoloră” are parte de o susținere specială la fiecare meci pe care îl joacă.

Fosta noră a lui Ion Țiriac, apariție incendiară! Ileana Lazariuc a purtat o rochie mini și geantă de peste 20.000 de euro
Ion Țiriac jr. și Sorana Cîrstea // foto: Instagram

Cei doi au o relație de mai mult de patru ani. Ei au fost surprinși împreună imediat după oficializarea rupturii dintre omul de afaceri și Ileana Lazariuc, însă jucătoarea de tenis a fost extrem de discretă cu privire la legătura cu Țiriac jr.

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac, front comun când copiii lor au fost criticați 

Alexandru Țiriac, fiul cel mare al lui Țiriac jr și al Ilenei Lazariuc, s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar mezinul este Nicholas Noah şi a venit pe lume pe 19 iunie 2009. În 2022, pe contul său de Instagram, Alexandru Ion Țiriac a postat o fotografie alături de cei doi băieți ai săi. „Ok, aici e poza de Crăciun, a trebuit să o fac, și știi ce, fac copii destul de grozavi”, a scris fiul lui Ion Țiriac la descrierea fotografiei. 

Acesta și-a petrecut atunci Crăciunul împreună cu băieții săi în Dubai. Comentariile răutăcioase nu au lipsit de la fotografia lui Alexandru Ion Țiriac, iar cineva l-a întrebat: „Ciudații ăștia sunt copiii tăi?”. Fiul lui Ion Țiriac a reacționat imediat, după ce a văzut că băieții săi sunt jigniți pe internet. „Îmi pare rău pentru suferința ta și că se traduce în atâta venin nejustificat… Îți doresc tot binele din lume și Dumnezeu să te păzească!”.

Nici Ileana Lazariuc nu a rămas indiferentă și a intervenit pentru a-și apăra cei doi băieți. „Atât venin să ai să comentezi despre niște copii, în locul tău mi-ar fi rușine să mă uit în oglindă”, a spus fosta soție a lui Alexandru Ion Țiriac.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
E oficial! » Rapid s-a despărțit în ultimele ore de mercato de încă un titular, după Jayson Papeau
Superliga
E oficial! » Rapid s-a despărțit în ultimele ore de mercato de încă un titular, după Jayson Papeau
Note GSP la România - Lituania » Mircea Lucescu. Atât. Și, apoi, ceilalți
Nationala
Note GSP la România - Lituania » Mircea Lucescu. Atât. Și, apoi, ceilalți
Și-a găsit echipă la 11 zile de când a fost dat afară de CFR Cluj » Cu cine a semnat „pasatorul desăvârșit”
Superliga
Și-a găsit echipă la 11 zile de când a fost dat afară de CFR Cluj » Cu cine a semnat „pasatorul desăvârșit”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (7)
Miticuta
Miticuta  •  16 August 2024, 11:15

Asta ce studii are si ce bine a făcut umanității, că de javre suntem sătui ?

Randoomwinsagain
Randoomwinsagain  •  10 August 2024, 19:02
Postat de VanBasten2000 pe 10 August 2024, 11:15

Articol de *****

ca si tine:)

YATO
YATO  •  10 August 2024, 12:37

Sa remarcat când se cupla cu băieții de la Rapid.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează