GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Recunoaște că l-a înșelat pe fostul internațional român: „Am rupt cluburile, urcat pe mese, băute, tot tacâmul”

Cântăreața Maria Constantin, fosta iubită a lui Dacian Varga. Foto: Instagram +30   FOTO
Cântăreața Maria Constantin, fosta iubită a lui Dacian Varga. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2024 11:28 / Actualizat duminica, 11 august 2024 16:57

Dacian Varga (39 de ani), fostul fotbalist de la Sportul Studențesc și Unirea Urziceni, a format un cuplu cu cântăreața Maria Constantin. Relația lor s-a rupt brusc, iar ea a recunoscut abia acum că l-a înșelat.

Cântăreața Maria Constantin (37 de ani) a fost prima dată căsătorită cu Ciprian Tapotă Lătărețu, între anii 2007 și 2014. Împreună au și un băiat, Codrin. Ulterior, ea l-a cunoscut pe Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea, de care a divorțat în 2018, după trei ani de mariaj.

FOTO. Cântăreața Maria Constantin recunoaște că l-a înșelat pe Dacian Varga

+25 FOTO

După al doilea divorț, Maria Constantin a fost singură timp de un an. A mers în vacanță în Sicilia singură și și-a retrăit „tinerețea”. Invitată în podcastul lui Teo Trandafir, Maria Constantin a povestit: „Am rupt cluburile în două, urcat pe mese, băute, tot tacâmul. Apoi mai avut o relație cu un fotbalist (Dacian Varga – n.red.) și eram atât de fericită încât m-am îndrăgostit de Robert (actualul ei soț – n.red.)”.

În același interviu, Maria Constantin a admis că l-a înșelat pe Dacian cu Robert. „Să testez și eu, să văd cum e. Da, am înșelat. A fost o nebunie și am ajuns măritată. Am fost sinceră. I-am spus (lui Dacian – n.red.)”.

Referitor la cariera lui sportivă, Dacian Varga s-a retras din fotbal în 2016, după o carieră în care a trecut pe la Sportul, Rapid, Urziceni, Vaslui, Kuban Krasnodar, CS U Craiova, Petrolul. A strâns 110 meciuri în Liga 1 și 17 goluri. La națională, a avut 4 selecții.

Maria Constantin a participat și la Survivor 2023

Maria Constantin a fost prima concurentă care a părăsit Survivor România 2023. Aceasta a rezistat doar o săptămână în jungla din Republica Dominicană, însă telespectatorii nu au votat-o să rămână în competiție.

A stat fără tehnologie și produse de igienă în condiții greu de imaginat. După ce și-a recuperat telefonul, Maria Constantin a povestit tuturor cum este, de fapt, la Survivor România: „Ce schimbat?! Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarce cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo.

E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă». Despre menstruație pot să vă spun că e o chestiune medicală. Nu ne dădeau pastile care să oprească ciclul, nu se întâmplă așa! Pot însă să vă spun că pentru o femeie se produc niște modificări hormonale, cu cât stai mai mult în concurs.

Eu nu am avut schimbări hormonale, pentru că nu era cazul. La o săptămână nu se văd aceste schimbări. Domnul Teo, domnul doctor, mi-a explicat foarte bine de ce se întâmplă aceste schimbări: din cauza lipsei mâncării, pentru că na... corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse. Femeilor, după o anumită perioadă petrecută la Survivor, nu le mai vine menstruația, asta se întâmplă.

Cu mâncarea nu am avut probleme. Eu oricum mănânc foarte puțin. M-am obișnuit și cu cocosul. Am slăbit însă foarte mult într-o săptămână. Se și vede!”, a povestit cântăreața pentru Click.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali ridică în slăvi un „tricolor”: „Dacă eram la Real Madrid sau Barcelona, îl luam! Un singur lucru îi transmit să nu mai facă
Nationala
Gigi Becali ridică în slăvi un „tricolor”: „Dacă eram la Real Madrid sau Barcelona, îl luam! Un singur lucru îi transmit să nu mai facă"
Mandat-record » Câte zile a rezistat Alexandru Bourceanu la ultima echipă: „A trebuit să plec”
Liga 3
Mandat-record » Câte zile a rezistat Alexandru Bourceanu la ultima echipă: „A trebuit să plec”
Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru înainte să ajungă Cicâldău la Craiova: „I-am spus: «Băi Mihai...»”
Superliga
Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru înainte să ajungă Cicâldău la Craiova: „I-am spus: «Băi Mihai...»”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (16)
dansy
dansy  •  19 August 2024, 11:03

Oare ce sport practică Cristina Pârvu? Cred ca doar “ gimnastică suedeză”!

dansy
dansy  •  18 August 2024, 21:04

“Senzațional” articol de sport! Nu vă este băi rușine?V-ati transformat in tabloid și ne invadați cu toate prostiile despre divele și parașutele existente.

dududooo
dududooo  •  13 August 2024, 11:56
Postat de cronicaruldefotbal pe 11 August 2024, 12:48

Dacian Varfa sa fie fericit ca a scapat de beleua asta! Genul de femeie care te trimite la Balaceanca ca sa nu mai spunem ca te face milionar.... din miliardar!

Si uite asa, inca unul care da barbatii accidentați. Dar de ce e de vina femeia ca bărbatul plătește? Dacă el vrea sa plătescă sa plătească. Ca doar nu ii pune pistolul la cap. Ce va mai place sa faceți pe victimele. Mama mama de ratați.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează