GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Îmbrăcată în Prada, cu ochelari Cartier » Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la Țiriac Foundation Trophy 2024

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2024 15:20 / Actualizat marti, 17 septembrie 2024 16:01

Simona Halep (32 de ani) i-a înmânat trofeul lui Miriam Bulgaru la Țiriac Foundation Trophy 2024 alături de Nadia Comăneci. La eveniment, sportiva a atras atenția cu ținuta de lux pe care a îmbrăcat-o.

Țiriac Foundation Trophy 2024 , turneul de categoria WTA125 de la București, s-a dovedit un succes. Trofeul a rămas acasă. Câștigătoare a fost Miriam Bulgaru, aflată la cea mai importantă performanță a carierei. Parcursul a fost unul sinuos, o semifinală complicată cu Ekaterine Gorgodze, scor 3-6, 6-3, 6-2.

Sportiva a primit trofeul turneului chiar de la Nadia Comăneci și de la Simona Halep.

La eveniment, Simona a atras atenția cu apariția ei. Sportiva a îmbrăcat o rochie Prada, din blugi. Pe site-ul Farfetch, „Prada sleeveless denim shirt” poate fi achiziționată la prețul de 1.250 de euro, adică puțin peste 6.200 de lei. A asortat la această rochie o pereche de ochelari de soare de la Cartier, accesoriu care costă peste 1.000 de euro. În picioare nu a încălțat pantofi cu toc, ea a avut o pereche de pantofi sport verde neon.

+11 FOTO

În ceea ce o privește pe Nadia Comăneci, marea gimnastă a optat pentru o țintă mai elegantă, cu sacou negru.

Simona Halep ar putea juca din nou după 5 luni

Simona Halep nu a mai participat la o confruntare oficială din luna mai, din cauza unei accidentări la genunchi. Ea a jucat ultima dată la Trophee Clarins, dar s-a accidentat la genunchi în primul tur, cu McCartney Kessler, și a abandonat. De atunci, Halep nu a mai jucat un meci oficial. A participat la un meci demonstrativ la Sports Festival, când a făcut echipă cu Andrei Pavel și i-a înfruntat pe Steffi Graff și Andre Agassi.

Halep a primit un wildcard la turneul care va avea loc în perioada 26 octombrie - 3 noiembrie. Rămâne de văzut dacă aceasta va fi aptă din punct de vedere fizic pentru a onora invitația. Organizatorii turneului au inclus-o într-o postare pe Instagram, alături de alte sportive.

Halep anunțase recent ca ar vrea să joace la turneul asiatic, după 5 luni fără meci oficial. „Sunt încă în recuperare cu genunchiul, dar plănuiesc la sfârșit de octombrie să joc un turneu la Honk Kong, mi-aș dori tare mult. Mi-e dor, simt lipsa competiției, sper să fiu sănătoasă și aptă de joc, ăsta e planul”, a declarat Simona Halep înainte să primească invitația oficială.

Simona Halep a jucat doar două meciuri de când a primit verdictul favorabil de la TAS, în martie. A pierdut cu Paula Badosa în primul tur la Miami Open, și a abandonat la Trophee Clarins.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (14)
Vardy.Party
Vardy.Party  •  18 Septembrie 2024, 19:15
Postat de dragan pe 18 Septembrie 2024, 18:22

voi transmite doleanta ta celor care pot face ceva in directia asta - ma tem insa, vardo-militianule, ca nu tu iti stabilesti tratamentul!

Dragane, până și pseudo-naivite-ul tău de Dorobantsi este fortat. Thirty-love, cum ar zice Nasty.

dragan
dragan  •  18 Septembrie 2024, 18:22
Postat de Vardy.Party pe 18 Septembrie 2024, 08:58

Honey, eforturile tale merită medicamentație mai bună.

voi transmite doleanta ta celor care pot face ceva in directia asta - ma tem insa, vardo-militianule, ca nu tu iti stabilesti tratamentul!

Vardy.Party
Vardy.Party  •  18 Septembrie 2024, 08:58
Postat de dragan pe 18 Septembrie 2024, 08:43

aseara, am rugat un prieten psihiatru sa citeasca cele 9 comentarii scrise despre Simona Halep si sa-mi spuna parerea lui! a fost destul de evaziv, m-a intrebat de ce-mi pierd vremea cu niste complexati cu tastatura si, in final, mi-a spus ca singurul care stie ce spune si de ce spune, dintre voi, e ioni45! dupa parerea lui, textul scris de ioni e un text elaborat, scris de un om obisnuit cu cuvintele! l-am intrebat daca basten e clona unui redactor gsp! a ris in hohote si mi-a spus: nu, pina si ultimul venit in redactia aia are discernamint! p.s. te tin la curent cu evolutia cazurilor voastre! desi prietenul meu e convins ca sinteti nesemnificativi- inclusiv, in asta- l-am convins sa faca un efort si sa va mai citeasca (macar) citeva zile!

Honey, eforturile tale merită medicamentație mai bună.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează