GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  NUNTĂ

Cât va costa nunta lui Ianis Hagi » Decarul naționalei de la Euro 2024 scoate din buzunar o avere pentru ziua cea mare

Ianis Hagi și Elena Tănase
Ianis Hagi și Elena Tănase

Articol de - Publicat sambata, 13 iulie 2024 16:38 / Actualizat sambata, 13 iulie 2024 18:17

Ianis Hagi și Elena Tănase se vor căsători religios pe 14 iulie 2024. Nunta celor doi va costa peste 200.000 de euro!

Cununia religioasă va avea loc de la ora 15:00, la Biserica Sfântul Visarion din București.

GALERIE FOTO. Elena Tănase, logodnica lui Ianis Hagi, la România - Ucraina

Ianis Hagi și Elena Tănase
+22 FOTO

Peste 500 de invitați anunțați la nunta lui Ianis

Viva.ro informează că Ianis Hagi va scoate din buzunar peste 200.000 de euro ca să organizeze nunta cu peste 500 de invitați.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil în decembrie 2023.

La cununia civilă au asistat peste 400 de invitați. Evenimentul l-ar fi costat pe fiul „Regelui” tot 200.000 de euro. Fiecare invitat le-a oferit cel puțin 3.000 de euro mirilor la cununia civilă, deși atunci nu a existat o petrecere, conform viva.ro.

Decarul naționalei de la Euro 2024 a vrut inițial să facă nunta acasă, la Constanța, dar s-a reorientat rapid și a ales ca petrecerea din seara nunții să aibă loc în apropierea Bucureștiului, la Palatul Știrbey. Nașii lui Ianis Hagi și ai Elenei Tănase sunt Andreea și Costel Naciadis, afacerist din Constanța.

În premieră pentru România, nunta celor doi va fi transmisă la TV de Antena 1, televiziunea care a cumpărat drepturile.

„Elena mi-a spus să găsim ceva frumos. La noi, nunțile se fac într-un număr cât mai mare și oamenii de la Palatul Știrbey au putut să ne pună pe tavă tot ce ne-am dorit”, a spus Ianis, pentru Observator.

Și Denis Drăguș s-a căsătorit în această vară

Denis Drăguș a dat startul sezonului de nunți în naționala României. Atacantul celor de la Trabzonspor s-a căsătorit miercuri, 10 iulie, cu Vanessa Mara, la Ciolpani, în județul Ilfov.

Nașul celor doi miri a fost Marius Șumudică, iar Florinel Coman, Răzvan Marin, Radu Drăgușin, Denis Alibec, Nicolae Stanciu au fost și ei pe lista invitaților.

De altfel, Șumudică a oferit declarații emoționante la nunta fostului său jucător: „Drăguș e un jucător de Top 5 campionate. Trabzonspor va fi o rampă de lansare pentru el. Îl iubesc pe Drăguș, îi iubesc familia. Este dificil, Budescu și Alibec sunt pistol cu apă pe lângă el”, a spus Marius Șumudică.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
AUR a publicat lista pentru parlamentare: ce loc ocupă Gigi Becali » Scandal în partid, Simion spune: „Toți candidații au plătit!”
Superliga
AUR a publicat lista pentru parlamentare: ce loc ocupă Gigi Becali » Scandal în partid, Simion spune: „Toți candidații au plătit!”
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Stiri extrasport
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”
Handbal
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (13)
danglumetu
danglumetu  •  14 Iulie 2024, 19:40

***, important e ca am aflat din articolul despre ianis ce a zis sumudica la nunta lui dragus! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  14 Iulie 2024, 06:47

Cata rautateau postacii astia! Aici e vorba de o nunta; n-are legatura cu priceperea la sport. E vorba aica care zice cam asa: Cainele moare de drum lung si prostu' de grija altuia... La etnia lor, tatal miresei plateste nunta asa ca baiatu' a scapat. Pe alta nota, copilu' asta nu si-a luat modeleasa, influencereasa sau mai stiu eu ce paparuda care-i va toca banii, ci o fata cu stare, carte si educatie. Probabil acesta e motivul rautatilor cu care e improscat. Casa de piatra! P.S. Despre cat fotbal stie e loc in editiile viitoare; azi sa-l felicitam pentru ca e mire!

Vladimir997
Vladimir997  •  13 Iulie 2024, 20:51

Englezii au văzut nunta prințului Wiliam cu Kate. Romanii sunt martori la nunta prințului Hagi cu Elena.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează