GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Man și Mihăilă și-au luat iubitele și au plecat împreună în vacanță! Au făcut senzație în cea mai scumpă insulă din Grecia

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2024 22:34 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 00:10

Dennis Man (25 de ani) și Valentin Mihăilă (24 de ani), vedetele celor de la Parma, au primit vacanță după ce România a fost eliminată în optimile de finală Euro 2024 de Olanda, scor 3-0.

Cei doi internaționali români au ales ca destinație de vacanță plajele extravagante din Mykonos.

GALERIE FOTO. Alexandra Ionela Grigoriţă și Ami Colhon, iubite Man și Mihăilă

+23 FOTO

Duoul senzațional de la echipa italiană a ales să petreacă împreună vacanța, fapt ce denotă prietenia strânsă pe care o au cei doi internaționali români. Cei doi au luat avionul direct către Grecia și nu au fost prezenți la revenirea lotului în țară după Euro 2024.

Fotbaliștii români și iubitele lor, Alexandra Ionela Grigoriţă și Ami Colhon, au făcut poze pe care le-au postat pe rețelele de socializare. Cele două extreme ale Parmei și perechile lor s-au relaxat la terasele din Mykonos, dar și pe plajele insulei.

Cei doi atacanți nu au confirmat că sunt împreună în vacanță, dar pozele de pe rețelele de socializare îi dau de gol pe fotbaliștii Parmei.

Mihăilă este confirmat la Parma, dar Man nu

Parma era în pericol să îi piardă pe cei doi fotbaliști, dar clubul a anunțat oficial că Valentin Mihăilă va continua alături de echipa nou-promovată în Serie A. Dennis Man încă nu a oficializat prelungirea contractului, însă anunțul va veni curând.

Parma a anunțat pe rețelele de socializare la începutul săptămânii trecute că a reușit să îi prelungească contractul fostei extreme de la Craiova până în 2027.

Cei de la Parma au avut cuvinte de laudă la adresa internaționalului român: „Este o extremă care iubește să dribleze și să le paseze decisiv coechipierilor, însă are și o predispoziție la sacrificiu în defensivă”

Din informațiile GSP.ro și Dennis Man și-a dat acordul să prelungească cu echipa din peninsulă până în 2027, iar anunțul urmează să fie făcut în cel mai scurt timp. Negocierile dintre cele două tabere au luat startul la începutul anului și până la urmă s-au concretizat. Impresarul jucătorului, Giovanni Becali, i-a asigurat fotbalistului un salariu de două milioane de euro în următoarele 3 sezoane.

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu: „Abia acum înțeleg de ce Rapid l-a transferat pe Manea”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Rapid îi poate da lovitura lui CFR Cluj » Un internațional ar fi aproape să semneze
Superliga
Rapid îi poate da lovitura lui CFR Cluj » Un internațional ar fi aproape să semneze
Mihai Stoica a răbufnit după ce l-a auzit pe jucătorul lui Poli Iași: „Cum adică își dorește să ia CFR campionatul?”
Superliga
Mihai Stoica a răbufnit după ce l-a auzit pe jucătorul lui Poli Iași: „Cum adică își dorește să ia CFR campionatul?”

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (5)
mateodamiano7
mateodamiano7  •  08 Iulie 2024, 19:45

toti 4 se pregatesc de nunta ca-n povesti a lui zece ala mic! asta va fi adevarata lor finala, in Germania a fost doar petrecerea burlacilor.

Freyya
Freyya  •  08 Iulie 2024, 12:31

li s-au suit cocalaurii la cap dupa ce aui castigat EURO si a ramas sa planga numai Ronaldo cel fara nicio realizare, nu?

ntmarcel4
ntmarcel4  •  08 Iulie 2024, 09:56

e adevarta ca strugurii sint acrii, dar singura 'consolare' a celor care chiar muncesc pentru bani, foarte putini prin comparatie, este ca acesti 'jucatori de fotbal' isi cheltuiesc banii doar pe 'pisicute' si pe creatiile lui Ferruccio Lamborghini, bune si ele intr-o insula greceasca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează