GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO După ce s-a căsătorit, Larisa Iordache a semnat un nou contract » Nadia Comăneci o susține: „Succes în această nouă încercare”

Larisa Iordache va apărea la „Splash! Vedete la apă”. Foto: Instagram +28   FOTO
Larisa Iordache va apărea la „Splash! Vedete la apă”. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2024 16:05 / Actualizat sambata, 22 iunie 2024 16:05

Larisa Iordache, 28 de ani, multiplă campioană mondială și europeană, a semnat un nou contract în televiziune. După ce s-a căsătorit civil cu Cristian Chiriță, gimnasta devenită antrenoare va apărea la „Splash! Vedete la apă”, la Antena 1.

Larisa Iordache se numără printre participanții „Splash! Vedete la apă”, hotărâtă să-și depășească toate limitele și, în ciuda fricii de înălțime, campioana a răspuns „DA” provocării.

FOTO. Larisa Iordache a semnat un contrat în televiziune

+24 FOTO

„Am acceptat provocarea «Splash! Vedete la apă» instant, cu brațele deschise, pentru că mi-am dorit să-mi arăt mie, încă o dată, că sunt capabilă să fac lucruri de care îmi este teamă, pentru că, da, există frica de înălțime. 

Totodată, mi-am dorit să fiu cea mai bună în momentul în care fac săritura, iar oportunitatea de a fi în emisiune m-a ajutat să am mult mai multă încredere în mine și să realizez faptul că, dacă îmi propun ceva, reușesc!“, a declarat Larisa Iordache, care nu a lipsit de la niciun antrenament: „Sunt foarte focusată pe ceea ce am de făcut, astfel încât să mă asigur că voi sări perfect”. 

Nadia Comăneci către Larisa Iordache: „Baftă multă în această nouă încercare”

În seara competiției, Larisa Iordache a primit încurajări de la Octavian Bellu, care i-a transmis: „Ai toate calitățile necesare pentru a învinge și am mare încredere că vei reuși să efectuezi sărituri grele!”, dar și de la Nadia Comăneci: „Baftă multă în această nouă încercare și îți doresc să faci o săritură de nota 10!”.

Nu au lipsit cei mai apropiați prieteni ai Larisei, care i-au oferit toată susținerea și nici soțul ei, Cristian, care a emoționat-o pe fosta gimnastă: „Cu siguranță vei face un salt spectaculos, din toate punctele de vedere! Eu și întreaga țară ne mândrim cu tine!”. 

„De-a lungul anilor, am trăit diferite senzații și emoții, care mai de care mai puternice, iar participarea la «Splash! Vedete la apă» m-a ajutat să simt, din nou, adrenalina de care am fost dependentă de-a lungul anilor”, a completat Larisa Iordache. Rămâne de văzut ce săritură a executat campioana și de la ce înălțime, în emisiunea difuzată sâmbătă, pe 29 iunie, de la 20:00, la Antena 1. 

În aceeași ediție, alături de Larisa Iordache își vor face apariția și Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Sonny Medini, Giani Kiriță și cântăreața Oana Ioniță. 

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (1)
Newman
Newman  •  22 Iunie 2024, 19:06

Acum inteleg de ce si-a injectat bot de rata in buze.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează