GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Cum au apărut Elena și Ianis Hagi în luna de miere » Destinație de lux pentru proaspeții căsătoriți

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2024 15:15 / Actualizat duminica, 04 august 2024 18:29

Ianis Hagi (25 de ani) și soția Elena, cu care s-a căsătorit chiar pe 14 iulie, în ziua finalei EURO 2024, s-au bucurat de luna de miere în Italia. S-a întâmplat înainte să circule zvonurile cum că fotbalistul nu mai are viitor la Rangers.

Elena și Ianis Hagi și-au petrecut în Italia luna de miere. Tânărul cuplu a ales Insula Capri ca destinație pentru prima vacanță ca soț și soție, o locație îndrăgită de numeroase vedete internaționale, precum Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Rihanna sau Heidi Klum.

FOTO. Cum au apărut Elena și Ianis Hagi în luna de miere

+22 FOTO

După nunta care a avut loc pe 14 iulie, cuplul s-a bucurat de prima vacanță ca soț și soție departe de România. Elena Hagi a împărtășit cu fanii săi imagini din această destinație de vis pe paginile de socializare. Ea s-a declarat entuziasmată că se află în luna de miere, în Italia. Fotografiile postate pe Instagram o arată pe Elena în diferite ținute elegante, pe o barcă sau într-un restaurant faimos frecventat de multe celebrități.

În câteva poze, Ianis Hagi apare alături de ea, cu un zâmbet larg pe buze, semn că i-a priit timpul prețios petrecut alături de jumătatea lui. Fanii și admiratorii cuplului au văzut imaginile și le-au transmis o mulțime de mesaje pe Instagram. „Casă de piatră vă doresc!" sau „Superbe poze, sejurul vostru arată minunat!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Elena și Ianis Hagi.

Două semne că Ianis Hagi NU are viitor la Rangers

În timp ce pe plan personal toate merg ca pe roate, cariera lui Ianis Hagi e în impas. În 2020, Rangers plătea 3,5 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Ianis Hagi de la Genk. La 4 ani distanță, despărțirea pare iminentă. Ianis a petrecut sezonul 2023/2024 la Deportivo Alaves, sub formă de împrumut. Nu a impresionat în La Liga, iar bascii nu au dorit să-l transfere definitiv. Viitorul decarului României nu pare a fi nici la Rangers.

Scoțienii au oferit două indicii în acest sens. Ieri, Rangers a publicat numerele jucătorilor pentru sezonul 2023/2024. I-au luat numărul 7 lui Ianis, cel pe care l-a purtat câtă vreme a jucat pentru formația din Glasgow, și i l-au dat lui Oscar Cortes, extrema columbiană împrumutată de la Lens. În sezonul 2023/2024, câtă vreme Ianis a fost împrumutat la Alaves, numărul 7 a fost purtat de Fabio Silva, atacantul portughez împrumutat de scoțieni de la Wolves. Între timp, Fabio a revenit la echipa de care aparține.

Ianis apare acum cu 30 pe tricou, un număr pe care nu l-a mai purtat niciodată. La Alaves a purtat tricoul cu numărul 10, la Rangers a fost doar șeptar, la Viitorul (actuala Farul) a fost #20 în primul mandat, 10 în al doilea.

Al doilea indiciu, chiar mai elocvent, este faptul că Ianis NU apare în lotul echipei pe site-ul oficial al clubului. Ianis este singurul care apare în videoclipul cu numerele pentru noul sezon, dar nu și în lotul de pe site-ul oficial.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Lucrările avansează la Polivalenta de 72 de milioane de euro și 10.075 de locuri: „Dacă păstrăm ritmul, o finalizăm la termen”
Altele
Lucrările avansează la Polivalenta de 72 de milioane de euro și 10.075 de locuri: „Dacă păstrăm ritmul, o finalizăm la termen”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (25)
ARCADIEzaporojanu
ARCADIEzaporojanu  •  08 August 2024, 08:18

A JUCAT LA NUNTA ? GATA -I AJUNGE 2-3 ANI DE ACUM INCOLO ! MAI JOACA LA BOTEZ SI GATA A TERMINAT CU CARIERA DE JUCATOR DE FOTBAL !

dobrin
dobrin  •  07 August 2024, 23:15

Sa tina de bani, ca alt contract in strainatate nu mai vede.

reddog2100
reddog2100  •  07 August 2024, 17:12
Postat de Viggobella pe 05 August 2024, 13:04

Mai exact cum pe spatele lui Gică? I-a păcălit Gică pe toți ăia de la Fiorentina sau rangers care au văzut ceva la Ianis, chiar așa amatori să fie la cluburile alea? Băiatul lui Gica Popescu a avut absolut aceleași posibilități în viața, el de ce nu a ajuns nicăieri?

Ai dreptate,Gica H. nu ia pacalit pe toti,el si Becali ia invartit pe cativa de la Fiorentina,unde au relatii in euro,dupa care a trebuit astia sa-l vanda ,sasi scoata din paguba,la fel ai Rangers ca re l a imprumutat si acum trebue sa-l vanda sau sa-l imprumute sau sa-l amaneteze,ca doar nu are ce face cu el,asa se fac afacerile bomba a fratilor Becali.Dar ,sigur ca Eanis nu are nici o vina,el e doar papusica cu margele,printesa familiei care trebue si ea sa mananca! o franzeluta.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează