GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CĂSĂTORIE

GALERIE FOTO Fiul lui Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit civil cu fosta gimnastă

Fiul lui Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit civil Asiana Peng. Foto: Instagram +31   FOTO
Fiul lui Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit civil Asiana Peng. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2024 16:33 / Actualizat sambata, 31 august 2024 16:33

Luca Reghecampf (22 de ani), băiatul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, s-a căsătorit civil cu Asiana Peng, fosta gimnastă care de câțiva ani îi e iubită. 

Vineri, pe 30 august, Luca Reghecampf, băiatul lui Laurențiu Reghecampf din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, s-a căsătorit. Cununia civilă a avut loc în mare discreție, fără ca presa să afle. Pe Instagram, Asiana a distribuit câteva fotografii de la cununia civilă. 

FOTO. Fiul lui Reghecampf s-a căsătorit civil cu fosta gimnastă Asiana Peng

+26 FOTO

Îmbrăcată într-o rochie albă, scurtă, Asiana Peng a avut o apariție foarte elegantă. Alături i-a fost Luca Reghecampf, care a îmbrăcat un costum bleumarin, asortat cu o cămașă neagră. La ofițerul Stării Civile, cei doi au mers alături de nașii lor, dar și de câțiva prieteni apropiați. În timpul evenimentului și-au zâmbit reciproc, s-au ținut de mână, iar totul s-a încheiat cu un sărut. 

De acum înainte, Luca Reghecampf și Asiana Peng sunt soț și soție. „Tocmai ne-am căsătorit”, a anunțat ea. Laurențiu Reghecampf, tatăl lui Luca Reghecampf, a reacționat pe Instagram. „Casă de piatră, vă iubesc!”, iar Asiana Peng a răspuns: „Și noi vă iubim! Mulțumim”. 

Cine e Asiana Peng, fosta gimnastă care i-a devenit soție lui Luca Reghecampf

Asiana Peng, născută din mamă româncă şi tată chinez, are 24 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României, având 50 de medalii în palmares. A concurat la numeroase competiții naţionale şi internaţionale, a obţinut titluri la bârnă şi la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Ea a participat și la „Survivor România”. 

În anul 2015, Asiana Peng a fost eliminată din lotul de gimnastică. La momentul acela, mama ei a transmis o scrisoare deschisă adresată ministrului tineretului şi sportului. Silvana Peng susţinea că întregul lot aflat la Izvorani a fost supus experimentelor. 

+26 FOTO

„Fiica mea a fost pusă să alerge cu saci în picioare. Li s-au sustras telefoanele temporar, antrenorii au cotrobăit prin bagajele personale ale gimnastelor şi au sustras lucruri personale.

Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat, lipsa vacanţelor, jigniri, diferenţieri făcute între gimnaste pe toate planurile, şi multe alte forme de presiuni inumane. Asta se întâmplă acolo. Într-o Românie coruptă, rasismul şi discriminarea domnesc în gimnastica feminină. Aştept destructurarea sistemului mafiot!”, a scris Silvana Peng.

Plângere la DNA împotriva lui Bellu și Bitang

După ce Silvana Peng a făcut cunoscut cazul fiicei sale, i-a denunţat la DNA pe antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang, alături de Federaţia de Gimnastică, pentru abuz în serviciu, şi la Consiliul Naţional de Combaterea Discriminării, pentru rele tratamente şi rasism. 

În replică, mama Asianei a fost dată în judecată de Federaţia Română de Gimnastică pentru calomnierea foştilor şefi ai FRG şi antrenorilor de la lotul olimpic, cerând în instanţă despăgubiri de 100.000 de euro. Dar în ianuarie 2019, familia gimnastei a avut câştig de cauză.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
Handbal
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Superliga
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (4)
atthur
atthur  •  09 Septembrie 2024, 09:28

Cui drk-i pasă de "fiul lu' reghe"??? Pe bune??? Poate dați și voi,așa ca"știre", că a câștigat Timișoara campionatul de rugby!!! Poate că sunteți TOTUȘI ziar de "sport" nu de can-can...poate...mă înșel eu...!!!...

In_my_opinion
In_my_opinion  •  01 Septembrie 2024, 14:52

Gagica l-a luat pe Luca pentru banii socrului...!? Femeie de 24 ani, cum sa iei de barbat un baietan de 22 ani cu caș la gura? Le dau maxim 18 luni de trait impreuna...????

china
china  •  01 Septembrie 2024, 04:02
Postat de rav410wrc pe 31 August 2024, 20:13

S-o tina departe de socru-sau, Laur !! ;)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează