GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc

Richard, băiatul lui Marian Drăgulescu, a urcat pe scena de la Vocea Romaniei. Foto: Captură ProTV +25   FOTO
Richard, băiatul lui Marian Drăgulescu, a urcat pe scena de la Vocea Romaniei. Foto: Captură ProTV

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2024 11:32 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2024 11:36

Marian Drăgulescu (43 de ani), fostul gimnast român multiplului campion mondial şi european, l-a susținut pe Richard, băiatul său, care a participat la Vocea României 2024, show-ul muzical de la Pro TV. Tânărul a renunțat la gimnastică și acum e pasionat de muzică. 

În ediția difuzată pe 13 septembrie, Richard Drăgulescu a urcat pe scena de la Vocea României 2024, în aplauzele antrenorilor Smiley, Theo Rose și Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă. În  culise, tânărul a fost susținut de tatăl său, de Marian Drăgulescu. 

FOTO. Băiatul lui Marian Drăgulescu a urcat pe scena de la Vocea Romaniei

Richard, băiatul lui Marian Drăgulescu. Foto: Instagram @dragulescurichard
Richard, băiatul lui Marian Drăgulescu. Foto: Instagram @dragulescurichard
+20 FOTO

În vârstă de 17 ani, Richard Drăgulescu s-a născut la București și în prezent locuiește în Reșița cu mama sa, Larisa Drăgulescu, și cu sora lui Beatrice. A făcut gimnastică de performanță de la 6 ani și a fost în lotul național de gimnastică. În urmă cu trei ani, el a renunțat la gimnastică și a început să ia lectii de canto. Moștenește talentul muzical de la familia din partea mamei. Mătușa, mama și bunica cântă toate. 

„Muzica a apărut în viața mea încă de când m-am născut. A început să fie mai mult decât un hobby în momentul în care m-am lăsat de gimnastică. A fost o bătălie între două personalități, între două cariere. Inițial am făcut gimnastică de performanță, am făcut 11 ani. Părinții mei m-au dat către acest sport încă de la 4 ani. Nu tata a fost cel care m-a dus pentru prima dată în sala de gimnastică, ci mama.

În perioada aia, eu cu tata nu eram în cele mai bune relații. Părinții mei au divorțat când eu aveam vârsta de doi ani. A durat foarte mult timp ca eu și tata să ne apropiem, să discutăm și să ne înțelegem cum ne înțelegem acum. Abia când am făcut eu 13 ani am început să ne conectăm mai mult. Încă de mic mi-am dorit ca tatăl meu să fie mândru de mine.

Cele mai importante realizări pe care le-am avut în gimnastică a fost faptul că am ajuns în lotul de juniori și am concurat internațional. Am reușit să concurez până și cu tatăl meu într-un concurs, în care amândoi am cucerit medalii - el a luat la sărituri, iar eu la sol. A fost un moment unic, total nemaivăzut în România, în istoria gimnasticii.

Tatăl meu a avut o reacție foarte neașteptată în momentul în care a aflat că nu mai vreau să continui cu sportul. Mi-a spus: «este ok dacă nu asta simți că vrei să faci». Mi-a zis să-mi urmez adevărarta mea pasiune și asta fac de atunci”, a spus Richard, fiul lui Marian Drăgulescu, înainte să urce pe scena de la Vocea României.

Richard Drăgulescu nu a reușit să întoarcă niciun scaun la Vocea României

Richard, băiatul lui Marian Drăgulescu. Foto: Instagram @dragulescurichard
Richard, băiatul lui Marian Drăgulescu. Foto: Instagram @dragulescurichard
+20 FOTO

La Vocea României 2024 a participat pentru experiență și pentru că își dorea neapărat să performeze pe o scenă mare. După ce a renunțat la gimnastică, tânărul visează să devină solist și chitarist într-o trupă. În fața juraților, el a cântat piesa „Cruisin for a Bruisin” de la Ross Lynch. Richard Drăgulescu nu a reușit însă să întoarcă niciun scaun și să treacă în etapa următoare a show-ului muzical.

Cu toate acestea, Tudor Chirilă l-a îndemnat să nu renunțe la visul său de a face muzică. „Nu renunța! Ești una din vocile alea pe care eu personal le aud într-o trupă. Nu renunța la ideea asta. Nu mai e vremea trupelor din păcate, dar poate va reveni! Ești tare! Bravo! Mie mi-a plăcut din punctul ăsta de vedere! Din punctul de vedere al vocii, ca solist, mai este de lucru. Dar într-o trupă ești beton acum!”.

Pe scenă, la finalul momentului a urcat și Marian Drăgulescu. „El a renunțat la gimnastică pentru drumul acesta. Studiază de vreo doi ani de zile și sper să fie pe drumul cel bun”. 

Marian Drăgulescu a divorțat de mama copiilor lui în 2009

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa din 2006 până în 2009, ei având doi copii împreună, pe Beatrice și pe Richard. După despărțirea cu scandal, copiii au rămas la ea. 

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc
Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu are o relație foarte bună cu cei doi copii ai săi. „Acum Marian este un tată bun. Este așa cum trebuia să fie încă de la început. El și-ar dori să recupereze anii pierduți, însă nu se mai poate. Cel mai important este că are o legătură cu copiii în momentul de față. Copiii stau cu mine”, a spus Larisa Drăgulescu într-un interviu online.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Superliga
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Fotbal mistuit de flăcări » Incendiul devastator a cuprins și stadionul: „Aerul continuă să fie irespirabil. Este un haos total”
Campionate
Fotbal mistuit de flăcări » Incendiul devastator a cuprins și stadionul: „Aerul continuă să fie irespirabil. Este un haos total”
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (9)
emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  15 Septembrie 2024, 14:53
Postat de dorelus pe 14 Septembrie 2024, 16:23

De unde știi tu că nu seamănă cu tatăl sau...

:)) am inteles ce vrei sa zici...sigur ca seamana cu tatal lui, ca doar nu l-a facut femeia singura, nu? :)))) intrebarea care se pune....CINE E?

baimareanul
baimareanul  •  15 Septembrie 2024, 13:43

Tudoe chirila a zis si el ceva de consolare dar dragulescu junior nu are o voce deosebita, nu avea cum sa intoarca scaune !

muzzi1
muzzi1  •  15 Septembrie 2024, 10:31
Postat de dorelus pe 14 Septembrie 2024, 16:23

De unde știi tu că nu seamănă cu tatăl sau...

Corect! Seamana cu tatal sau sigur! Larisa stie de ce! Ca doar talentul l-a mostenit de la mama, cum zice gsp, toate doamnele canta, mamaia, matusa si mama! mama in special canta la ***! sau ma rog, parca nu asa ii spunea instrumentului, ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează