GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO „Ești viața mea, ești tot ce mi-am dorit” » Declarația de iubire primită de Florin Niță de la soția Laura

Declarația de iubire primită de Florin Niță de la soția Laura: „Ești viața mea”. Foto: Instagram @lauranita2706 +10   FOTO
Declarația de iubire primită de Florin Niță de la soția Laura: „Ești viața mea”. Foto: Instagram @lauranita2706

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2024 14:56 / Actualizat miercuri, 03 iulie 2024 14:56

Florin Niță, portarul echipei naționale de fotbal a României, a împlinit astăzi, 3 iulie, 37 de ani. Cu această ocazie, soția Laura, alături de care portarul are doi copii, i-a făcut o declarație emoționantă de iubire, chiar în văzul fanilor. 

Cu toate că România a pierdut meciul din optimi cu Olanda de la Euro 2024, scor 0-3, portarul Florin Niță are un motiv de sărbătoare astăzi. Fotbalistul a împlinit 37 de ani, iar soția Laura i-a făcut cea mai mare bucurie. 

FOTO. Declarația de iubire primită de Florin Niță de la soția Laura: „Ești viața mea”

+6 FOTO

Aceasta a postat pe contul ei oficial de Instagram o fotografie cu familia lor, în tribune, alături de un mesaj de dragoste deosebit.

„Ne-am cunoscut în liceu, când visele noastre nu depășeau un concediu vara la mare, dar acum avem vara noastră, sau vara ta istorică, sau cea mai frumoasă vară din viața mea, vara ta din care mă bucur că fac parte. Ești viața mea, ești tot ceea ce mi-am dorit. Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aș fi bătut să te am. Îi mulțumesc în fiecare zi pentru cea mai frumoasă familie din lume pe care o puteam avea. Suntem atât de mândri! Te iubesc cel mai mult! La mulți ani, iubitul meu! Dumnezeu să te ocrotească și să aibă grijă de tine, de noi!”, a scris Laura Niță. 

Fanii au reacționat și l-au lăudat pe portar în secțiunea de comentarii a postării.

  • „Ai facut mândră o Românie întreagă. Ești un om și un portar deosebit !”
  • „La mulți ani fericiți celui mai bun portar! Sunteți minunați!”
  • „La mulți ani celui care ne-a salvat de nenumărate ori la acest Campionat European și care, alatruri de toți ceilalți colegi ai săi, a avut o contribuție uriașă la povestea minunată a României de la această ediție a Euro. Cuvântul «excepțional» este unul încă prea mic pentru a descrie ce fel de portar ai fost, ești și vei rămâne în continuare în mintea și în inimile tuturor românilor”.
„Ești viața mea, ești tot ce mi-am dorit” » Declarația de iubire primită de Florin Niță de la soția Laura
Florin Niță și soția Laura. Foto: Instagram

Cine e soția lui Florin Niță

Florin Niță este căsătorit cu partenera sa de viață, Laura, de 11 ani și împreună au doi copii – o fată și un băiat. După partida România – Ucraina, unde tricolorii au bătut cu scorul 3-0, Laura i-a transmis lui Niță un mesaj emoționant în care și-a exprimat recunoștința nemărginită și dragostea pentru sportiv. 

„Câte am trăit împreună și câte vom mai trăi împreună. Azi mi-am amintit toate visurile si promisiunile tale, toate sacrificiile tale, toate durerile tale, toate nopțile nedormite, nopți cu multe ofuri și mult freamăt. Azi mi-am amintit toate urcușurile si coborâșurile tale și mi-au curs lacrimile. Azi ai făcut istorie, ați făcut istorie! 

Azi nu ai fost doar al nostru, al meu și al copiilor, azi ai fost încă o dată al României. Te iubim, tati! Sunt atât de mândră!! Mulțumesc, Doamne pentru tot!”, este mesajul transmis în online de soția lui Florin Niță, portarul echipei naționale a României.

Citește și:

Nemții fac scandal! „Toată Germania, șocată de decizia arbitrului” » Părerea specialistului: „Este penalty, mâna era clar depărtată de corp” + Gazzetta dello Sport tună: „Cadou făcut Spaniei. Un 11 metri macroscopic!”
Euro 2024
Nemții fac scandal! „Toată Germania, șocată de decizia arbitrului” » Părerea specialistului: „Este penalty, mâna era clar depărtată de corp” + Gazzetta dello Sport tună: „Cadou făcut Spaniei. Un 11 metri macroscopic!”
Gigi Becali a anunțat astăzi o schimbare în primul „11” și o plecare de la FCSB: „Nu are cum să joace” » Prim verdict după Supercupă
Superliga
Gigi Becali a anunțat astăzi o schimbare în primul „11” și o plecare de la FCSB: „Nu are cum să joace” » Prim verdict după Supercupă
Fiorentina i-a stabilit prețul lui Louis Munteanu » Cât trebuie să plătească FCSB și Rapid dacă îl mai vor pe atacant
Superliga
Fiorentina i-a stabilit prețul lui Louis Munteanu » Cât trebuie să plătească FCSB și Rapid dacă îl mai vor pe atacant

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (2)
tristan
tristan  •  03 Iulie 2024, 18:37

E gresit scris "esti viata mea"....Corect este "esti veata mia"!!! Glumesc , evident.Numai bine, Nita!

gasperica
gasperica  •  03 Iulie 2024, 17:49

La multi ani! Sa fiti fericiti si bucurosi! Numai bine!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează