GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INCIDENT

Dosar penal pentru Gică Craioveanu! Fostul fotbalist a condus cu permisul suspendat » Poate fi condamnat la închisoare

Gică Craioveanu
Gică Craioveanu

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2024 14:23 / Actualizat joi, 25 iulie 2024 19:52

Gică Craioveanu (56 de ani), fost internațional român și atacant în La Liga al lui Getafe, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de polițiști conducând cu permisul suspendat.

Craioveanu a fost identificat de către oamenii legii la volan pe șoseaua Pitești - Slatina.

Gică Craioveanu riscă să ajungă la închisoare

„În ziua de 24 iulie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat, de 56 de ani, din Craiova, judeţul Dolj, care conducea un autoturism, pe DN 65B, având dreptul de a conduce suspendat.

În acest caz, a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, a anunțat IPJ Argeș.

Gică Craioveanu riscă fie o amendă penală, fie o condamnare între 6 luni și 3 ani de închisoare.

Acțiunea poliției a fost un simplu control în trafic și nu are la baza încălcarea normelor rutiere. Aspectele referitoare la suspendarea dreptului de a conduce au în vedere o neconcordanță existentă în baza de date a poliției, care urmează a fi clarificată în perioada următoare, în condițiile și în limitele prevăzute de lege

- Gică Craioveanu, potrivit Fanatik

Gică Craioveanu, prins în stare de ebrietate de poliția din Spania

Fostul atacant al echipei naționale a fost nevoit, în luna mai a anului 2013, să plătească o amendă în valoare de 1.800 de euro. La acea vreme, lui Gică Craioveanu i-a fost suspendat permisul pentru 20 de luni, din cauza faptului că poliția spaniolă l-a surprins la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Hotărârea judecătorească a fost luată de un tribunal din Castellon. Gică Craioveanu și-a recunoscut vina și a acceptat pedeapsa primită.

Un alt incident asemănător cu Gică Craioveanu în prim-plan, în 2019

În 2019, la finalul partidei Universitatea Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1, Gică Craioveanu a fost oprit de către polițiștii de la Rutieră. El ar fi refuzat atunci să sufle în etilotest și ar fi fost dus de oamenii legii la spital pentru probe de sânge.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
OUT de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul: „I-am dat hârtie să plece liber” » Cine ar fi intrat pe fir
Superliga
OUT de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul: „I-am dat hârtie să plece liber” » Cine ar fi intrat pe fir
Inovațiile lui Mircea Lucescu în meciul Kosovo - România » Ce mutări-cheie au împins limitele „tricolorilor”
Nationala
Inovațiile lui Mircea Lucescu în meciul Kosovo - România » Ce mutări-cheie au împins limitele „tricolorilor”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (38)
kuba
kuba  •  26 Iulie 2024, 11:50

Fostul paharnic al lui.Maic un betiv notoriu..

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  26 Iulie 2024, 09:14

Normal ar fi sa primeasca fix aceeasi pedeapsa pe care a primit-o Danut Lupu, asta daca nu exista si circiumstante agravante cum ar fi alcool, provocarea unui accident, etc. Ce nu inteleg eu in privinta acestui baiat, este de ce il tot intreaba pe el despre fotbal si mai cu seama, despre fotbalui spaniol. El nu a jucat decat 40 de min. la nationala romaniei si asta din postura de rezerva, iar acel meci a fost pierdut; nu a fost un jucator emblematic; practic nu a reprezentat nimic in fotbal. Faptul ca e emigrant in Spania nu-l recomanda decat sa vorbeasca cum e sa fii emigrant in Spania.

futhienzbang
futhienzbang  •  26 Iulie 2024, 07:45

hânc-o gloabă! priviți ce față de ...spate are! acu poate fi pretenaru lu obidică joianițoaica!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează