GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac, s-a angajat în Dubai » Cu ce se ocupă tânăra, deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari

Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac, s-a angajat în Dubai. Foto: Instagram +44   FOTO
Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac, s-a angajat în Dubai. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2024 11:03 / Actualizat duminica, 14 iulie 2024 11:03

Ioana Țiriac (26 de ani), unica fiică a magnatului Ion Țiriac (85 de ani), a reușit să se impună cu succes printre milionarii lumii după ce s-a angajat ca agent imobiliar în Dubai. Tânăra, care va împlini 27 de ani pe 19 iulie, a fost dată de gol de mama sa, Sophie Ayad.

Ioana Țiriac și-a finalizat studiile la Liceul din București, după care a plecat în Statele Unite pentru a studia la Universitatea din Miami, specializându-se în economie.

Foto. Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac, s-a angajat în Dubai

+40 FOTO

După ce și-a încheiat studiile în SUA, ea a luat decizia radicală de a se muta în Dubai, unde a început să lucreze pe cont propriu, fără să se implice în afacerile familiei.

Frumoasa moștenitoare a averii lui Ion Țiriac s-a angajat pe postul de agent imobiliar la o firmă de prestigiu din Emiratele Arabe Unite și a avut un succes imediat. Mama sa, Sophie Ayad, a postat pe rețelele sociale o imagine în care Ioana apare alături de alți agenți imobiliari de top, fiind inclusă în categoria „Superstar”.

Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac, s-a angajat în Dubai » Cu ce se ocupă tânăra, deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari
Foto: Instagram @sophieayad

Se pare că Ioana Țiriac a reușit să se impună rapid în domeniu și a vândut proprietăți de milioane de euro, spre satisfacția mamei sale. Această reușită subliniază ambiția și determinarea tinerei de a-și construi o carieră de succes, independentă de influența familiei sale celebre.

Ioana Țiriac demonstrează că talentul și munca grea sunt esențiale pentru a reuși în orice domeniu, iar succesul său în imobiliare este o dovadă a abilităților sale extraordinare.

Ioana Țiriac, asemănată cu actrița Megan Fox

Pe rețelele de socializare, Ioana Țiriac încarcă fotografii spectaculoase, iar cei care o urmăresc sunt fascinați de frumusețea ei. Mulți au observat că aceasta seamănă cu Megan Fox.

  • „Megan Fox, tu ești?”
  • „Și frumoasă, și deșteaptă!”
  • „Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!”, ,
  • „Ce tânără superbă!”
  • „Ești o scumpă!”

Povestea de iubire dintre Ion Țiriac și Sophie Ayad, mama Ioanei

Ion Ţiriac și Sophie Ayad, jurnalista de origine egipteană, au avut o relație de 9 ani şi au împreună doi copii: pe Karim şi pe Ioana. Cei doi s-au cunoscut la Munchen, în 1992, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. După ce s-au despărțit în 2001, iar ei au rămas în relații foarte bune.

„Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion Țiriac. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putut întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire. Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie Ayad, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Ion Tiriac și Sophie Ayad Tenis la turneul de la Monte Carlo din 1996. Foto: Imago Images
+40 FOTO
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Stoica, scos din sărite de 2 fotbaliști de la FCSB! Gestul surprins imediat după finalul meciului cu Poli Iași
Superliga
Mihai Stoica, scos din sărite de 2 fotbaliști de la FCSB! Gestul surprins imediat după finalul meciului cu Poli Iași
„Bombă” în Superliga! Sparta Praga l-a cumpărat de la Rapid cu 5 milioane de euro
Superliga
„Bombă” în Superliga! Sparta Praga l-a cumpărat de la Rapid cu 5 milioane de euro
Ce revenire în Serie A! Man, gol superb în Parma - Fiorentina » Cum s-a descurcat Mihăilă
Campionate
Ce revenire în Serie A! Man, gol superb în Parma - Fiorentina » Cum s-a descurcat Mihăilă

David Popovici, surprins pe străzile din Capitală la volanul mașinii primite de la Țiriac: „E bine, nu mă vait”

Ion Țiriac i-a premiat pe medaliații de la Jocurile Olimpice » 22 de autoturisme au fost înmânate sportivilor, multe VIP-uri au fost prezente


Comentarii (11)
luker
luker  •  18 Iulie 2024, 13:49

Ca sa stiti, in Dubai sunt multe pitzipoanxe care cand proprietati. Majoritatea arabilor care cumpara vor di *** - daca vrei sa vinzi si sa ai succes, te *** intr/un fel sau altu. E clara treaba.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

DjimZmit
DjimZmit  •  17 Iulie 2024, 06:04

Ravasitoare, ceva?

666piturca
666piturca  •  14 Iulie 2024, 23:35
Postat de VanBasten2000 pe 14 Iulie 2024, 11:34

"Ioana Țiriac și-a finalizat studiile la Liceul din București..." A 315-a dovada ca Andra n-are nicio legatura cu meseria...

Nu studiile, buzele. OK, buzele. Pricepi?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează