GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ANGLIA

FOTO Fostul star din Premier League și-a pierdut jobul de la BBC și acum luptă să-și salveze căsnicia » „După ce am fost concediat a trebuit să-i spun tot adevărul”

Jermaine Jenas a fost concediat pentru că le trimitea „mesaje nepotrivite” colegelor sale. Foto: Instagram +31   FOTO
Jermaine Jenas a fost concediat pentru că le trimitea „mesaje nepotrivite” colegelor sale. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2024 14:14 / Actualizat duminica, 25 august 2024 16:12

După ce Kyle Walker (34 de ani), fundașul dreapta de la Manchester City, a fost dat afară din casă de soție, încă un star e în centrul unui scandal de proporții în Anglia.

Este vorba despre Jermaine Jenas (41 de ani), fost jucător la Tottenham, Nottingham Forest, Newcastle și QPR, care până în prezen, era prezentator la emisiunea The One Show la BBC și, de asemenea, specialist care analiza meciurile din Premier League la același post.

Jermaine Jenas a fost concediat pentru că le trimitea „mesaje nepotrivite” colegelor sale

+26 FOTO

Fostul internațional englez a fost concediat pentru că le trimitea „mesaje nepotrivite” colegelor sale, iar acum se luptă să-și salveze căsnicia de 13 ani cu soția Ellie, cu care are 3 copii.

Jermaine a mărturisit că a mințit-o în timpul unei vacanțe în familie, după ce s-a furișat pentru a discuta cu șefii BBC cu privire la mesajele trimise.

„Noi nu am mai avut o discuție serioasă de atunci. Ea încă este absolut furioasă”, a declarat Jermaine Jenas pentru The Sun. Englezul a spus că a fost dat afară din dormitorul pe care cuplul îl împărțea în casa lor de 1 milion de lire sterline din Hertfordshire. În lacrimi, el a mărturisit că nu știe dacă Ellie îl va ierta.

Jermaine Jenas se luptă să-și salveze căsnicia de 13 ani

+26 FOTO

Jenas a explicat: „Este vorba doar despre copii în acest moment. Este vacanța școlară și ei sunt prinși la mijloc pentru că fotografii sunt în fața casei mele. Mă întreabă mereu: «Ce se întâmplă, tati?». Îmi este foarte greu! Trebuie să-mi asum responsabilitatea și mi-am cerut scuze față de ei toți. Soția mea este uimitoare. Are nevoie doar de ceva timp”.

După ce a aflat că a fost concediat, Jermaine a fost forțat să-i spună adevărul lui Ellie. „Am avut speranța că poate o să primesc doar o suspendare, însă după ce am fost concediat a trebuit să-i spun tot adevărul. M-a întrebat de ce am fost dat afară de la BBC și i-am răspuns: «Pentru că trimiteam mesaje care nu erau potrivite unor colege». În acel moment ea a devenit foarte furioasă”.

Acum, Jenas merge la terapeut și se teme că cele două fiice ale sale - care au 11 și 16 ani - ar putea deveni victime ale hărțuirii din cauza prostiilor sale.

Cu toate acestea, Jenas insistă că mesajele pe care le-a împărtășit cu cele două femei au fost consensuale.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Nationala
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează