GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PROCES

Laurențiu Reghecampf a câștigat un proces împotriva Anamariei Prodan! Impresara nu se lasă: „Poate asta îți place”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan +42   FOTO
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2024 14:50 / Actualizat marti, 30 iulie 2024 14:50

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a câștigat procesul de defăimare pe care i l-a intentat Anamariei Prodan, de care e în divorț. Nemulțumită de decizia magistraților, impresara dă de înțeles că va face apel. 

Anamaria Prodan a pierdut procesul de defăimare intentat de fostul său partener de viață, Laurențiu Reghecampf. După o despărțire tumultuoasă și un război mediatic ce durează de aproximativ trei ani, antrenorul de fotbal a obținut câștig de cauză în instanță. 

Laurențiu Reghecampf a câștigat un proces împotriva Anamariei Prodan

+37 FOTO

„Soluția pe scurt: Admite în parte cererea de chemare în judecată având ca obiect obligația de a face, formulată de reclamantul REGHECAMPF LAURENȚIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANAMARIA IONELA. Obligă pârâta la încetarea mediatizării/postării pe internet, social media sau în orice alt mijloc de presă a postărilor, articolelor și afirmațiilor defăimătoare la adresa reclamantului. 

Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei în cuantum de 5.000 de lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâta la plata către reclamant a cheltuielilor de judecată în cuantum de 120 de lei, reprezentând taxă judiciară de timbru. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 25.07.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în soluția instanței. 

Laurențiu Reghecampf: „Ar trebui să se focuseze pe relația ei”

Laurențiu Reghecampf a declarat că își dorește să încheie scandalul cu Anamaria Prodan, însă crede că aceasta nu va fi mulțumită de decizia instanței și va face apel.

„Este o decizie firească, de bun-simț, a judecătorilor. Cel mai probabil, pârâta va depune apel, dar nu găsesc de ce și-ar mai dori să continue acest permanent circ mediatic la care s-a pretat. 

Eu aș vrea ca totul să se încheie, pentru că fiecare are viața lui. Ce a fost între noi este de domeniul trecutului și acum trebuie să ne vedem, separat, de viitorul nostru. Nu îmi face plăcere să mai vorbesc despre acest subiect atât de mediatizat. Doamna pârâtă ar trebui să se focuseze pe relația ei, să-și găsească fericirea în iubire, nu în ură. Poate că această decizie a instanței o va face să conștientizeze că e momentul să aibă apariții publice legate pe ceea ce construiește ea, nu cu privire la viața altora”, a dezvăluit Laurenţiu Reghecampf pentru Cancan

Anamaria Prodan a reacționat după ce a pierdut procesul cu Laurențiu Reghecampf

La scurt timp după ce verdictul a fost pronunțat, Anamaria Prodan a reacționat pe rețelele de socializare. Vedeta a postat o fotografie a documentului care confirmă că a pierdut procesul, adăugând un mesaj ironic la adresa lui Laurențiu Reghecampf. 

„Scuze, Reghe! Nu îți mai zic gâsca de aur, limba de aur sau lache flaușat. Încerc să te fac fericit și îți zic shrimp-ul cu limba de aur. Poate asta îți place și nu mă mai dai în judecată”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (6)
xv478Gv
xv478Gv  •  05 August 2024, 16:12

DE CE II ZICE LIMBA DE AUR, ASA DE MULT STIE EA .....

memo
memo  •  02 August 2024, 19:45
Postat de freddy pe 30 Iulie 2024, 18:18

Dacă i făcea lui Talpan asa ceva, acum era împachetata lângă Udrea :)))) Și cu averea la jumate. Avea 15 judecați pe săptămână. Pentru fiecare postare câte 3 procese :)))

Talpan ... asta e domnul acela plătit din bani publici care crede ca privații nu au voie pe stadionul plătit din bani publici nu? Ce sa zic după 34 de ani și jumătate de la Revoluție sa luam lumina asa tot de la serviciile speciale in societate spune ceva despre cât am avansat

memo
memo  •  02 August 2024, 19:42
Postat de freddy pe 30 Iulie 2024, 22:23

Probabil ești cineva vechi cu un nume nou. Da. Rămân la parerea ca a fost cea mai frumoasa deschidere ever. Și dacă nu sunt ipocrit sa ma dau jignit ca s vreun mare credincios, sa ma scuzi. Asta e. Mergi tu la biserica și roagă te și pentru mine.

Pentru mine o sa rămână în istorie olimpiada rasismului si batjocora libertății religioase. Allez !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează