GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO + VIDEO Controverse cu Mădălina Ghenea, filmată în timp ce dansa pe mese într-o ținută sumară: „Oameni buni, să vă explic”

Mădălina Ghenea pe mese +30   FOTO
Mădălina Ghenea pe mese

Articol de - Publicat marti, 28 mai 2024 16:13 / Actualizat miercuri, 29 mai 2024 11:48

Mădălina Ghenea, fosta iubită a lui Grigor Dimitrov, a fost filmată în timp ce dansa pe masă într-o ținută sumară și era înconjurată numai de bărbați. Actrița a reacționat imediat după ce a primit un val de critici.

Mădălina Ghenea a fost recent ținta unor critici vehemente din partea internauților, după ce a fost surprinsă dansând provocator pe o masă, înconjurată de bărbați. Videoclipul în care apare frumoasa brunetă a strâns peste 1.5 milioane de vizualizări, generând o adevărată polemică în mediul online.

+37 FOTO

În filmarea postată pe contul său de Instagram, Mădălina Ghenea poartă o rochie cu o crăpătură adâncă și dansează pe o masă la care se aflau doar bărbați. Postarea a adunat numeroase reacții negative, mulți dintre comentatori acuzând-o de dorința excesivă de atenție.

Mădălina Ghenea a fost criticată pentru videoclipul postat

„E jenant ce faci”, „Ce rușine”, „Ești ahtiată după atenție”, „Nici nu-ți place să te dai în spectacol”, i-au transmis internauții.

Criticile nu au trecut neobservate, iar Mădălina Ghenea a răspuns rapid pe Instagram, explicând că videoclipul face parte dintr-o campanie publicitară. Ea a subliniat că viața ei personală nu este similară cu cea profesională și a reamintit de momentele când a fost criticată dur în presă, după ce a câștigat un premiu la Festivalul de Film de la Roma, pentru rolul său din „I soliti idioti” în 2011.

„Mă întreb cum este posibil că oamenii să nu înțeleagă meseria mea. Sunt actriță, oameni buni! În viața reală, nu aș dansa niciodată pe mese în fața oamenilor care s-au oferit să fie actori în campania noastră, dar ca actriță am jucat multe personaje diferite.

Să văd dau câteva detalii despre următorul meu proiect – voi fi un personaj negativ, dar asta nu înseamnă că sunt unul și în viața reala. Îmi amintește oarecum de primul meu premiu pe care l-am primit la prestigiosul Festival de Film de la Roma pentru un film italian, când toate ziarele din România scriau că făceam în viața reală ceea ce făceam, de fapt, doar în film.

Unii oameni trebuie să se calmeze puțin! Oricum sunteți amuzanți. Sper că voi juca un astronaut… așa că voi, toți ciudații, veți scrie că eu chiar sunt un astronaut, ar fi un vis”, a scris Mădălina Ghenea, pe Instagram.

Citește și:

A dezvăluit abia acum: „Să vă arăt ce mesaj mi-a trimis Ronald Koeman, imediat după ce a eliminat România”
Nationala
A dezvăluit abia acum: „Să vă arăt ce mesaj mi-a trimis Ronald Koeman, imediat după ce a eliminat România”
Se schimbă liniile la echipa națională? 5 modificări anticipate încă din toamnă, cu Mondialul la orizont
Nationala
Se schimbă liniile la echipa națională? 5 modificări anticipate încă din toamnă, cu Mondialul la orizont
Dan Petrescu tace și transferă pe bandă rulantă! Achiziția #8 la CFR Cluj » A venit și fundașul-golgheter
Superliga
Dan Petrescu tace și transferă pe bandă rulantă! Achiziția #8 la CFR Cluj » A venit și fundașul-golgheter

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (15)
bogat
bogat  •  05 Iunie 2024, 18:57

ce tot ii spuneti "fosta iubită a lui Grigor Dimitrov"? Ea are mult mai multe calitati iar Dimitrov nu e singura legatura cu sportul, a mai fost si cu Zaniolo vreo 2 luni, 1-2 nopti cu Lewis Hamilton, a mai marcat si la actori celebri precum DiCaprio, Gerard Butler sau Michael Fassbender car eparte dintre ei au jucat in filme cu ceva legaturi cu sportul. Madalina are un CV bogat, ar trebui sa-l respectati si sa nu va rezumati doar la a o numi fosta lui Dimitrov pentru ca e nedrept.

Giulesti1907
Giulesti1907  •  31 Mai 2024, 15:13

Actrita????? Crezi ca daca ai *** *** de la Leonardo di Țapo i-ai mostenit si talentul? Las-o jos ca macaie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Giulesti1907
Giulesti1907  •  31 Mai 2024, 15:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close