GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MEDIA

FOTO Motivul pentru care fiica lui Anghel Iordănescu se retrage din televiziune: „Decizia nu a fost una ușoară”

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, se retrage din televiziune. Foto: Instagram +50   FOTO
Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, se retrage din televiziune. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 09 septembrie 2024 10:18 / Actualizat luni, 09 septembrie 2024 10:55

Maria Iordănescu (27 de ani), unica fiică a lui Anghel Iordănescu (74 de ani), se retrage din televiziune. Și-a dat demisia de la Prima TV, unde prezenta jurnalul Focus Sport. 

Înainte de a semna cu Prima TV, Maria Iordănescu a prezentat la Cluj ştirile sportive de la Look Sport+, după ce o perioadă a lucrat ca reporter la Antena Stars. De câțiva ani de zile ea prezenta jurnalul Focus Sport, la care a renunțat de dragul fetiței sale. 

GALERIE FOTO. Motivul pentru care fiica lui Anghel Iordănescu se retrage din televiziune

Maria Iordănescu. Foto: Instagram
+45 FOTO

Maria Iordănescu s-a căsătorit cu Teodor Măgureanu în 2022, iar apoi au devenit părinții unei fetițe. Pentru familie, ea renunță acum la cariera ei în televiziune. Pe rețelele de socializare, a postat ieri un mesaj lung în care și-a anunțat decizia:

„Azi, vă dau întâlnire la ultimul jurnal Focus Sport. De azi, pentru mine, se sting reflectoarele în platoul Prima TV și odată cu ele, se vor aprinde altele. Reflectoare ce vor lumina traiectoria pe mai departe. 

Cu inima mică, cu lacrimi în ochi, de azi mă despart de colegi, mai înainte de toate. Mă despart de oameni frumoși, de loc, de ceea ce devenise o a doua casă si familie. Decizia nu a fost deloc una ușoară, dar uneori suntem nevoiți să facem alegeri, grele de altfel. De azi, aleg să fiu mai prezentă, mai aproape de fetița mea care semnalează de ceva timp dorința de a fi cât mai mult în prezența mamei”, a scris ea în mediul online. 

Maria Iordănescu: „Vă mulțumesc vouă, colegilor mei, mă înclin în fața voastră”

Și a continuat: „Iar atunci când programul la locul de muncă nu mai corespunde nevoilor din familie, aleg sa prioritizez jobul de mamă și apoi pe cel profesional. Azi, aleg cu inima de mama și nu cu cea care a visat mereu să facă carieră. Și chiar dacă urăsc despărțirile, iau inima de mamă pe post de aliat, să nu mai doară atât de tare. 

Închei așa: «vă mulțumesc vouă, colegilor mei, mă înclin în fața voastră, vă mulțumesc pentru suport, pentru munca din spate, pentru fiecare zi minunată pe care am avut-o la locul de muncă, tocmai datorită vouă! Voi sunteți cei care dați viață locului și cei care ați contribuit la visul meu». In acești ani, nu am muncit, am pășit pe nori, am zburat si am trăit tot ceea cândva doar visam. Sunt recunoscătoare vouă, postului Prima Tv și nu în ultimul rând, Lui Dumnezeu. Plec fericită, zâmbesc! Va mulțumesc și vouă, celor care ați fost aproape de mine, cei care ați urmărit Focus Sport”. 

Ce fel de relație are Maria Iordănescu cu părinții ei

Într-un interviu recent, Maria Iordănescu a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre relația pe care a avut-o cu părintii ei și cât de mult au susținut-o în deciziile pe care le-a luat.

„Tata niciodată n-a încercat să-mi invadeze intimitatea. Oricum afla lucruri de la mama, că mama ştia orice, cu mama discutam tot. Tata ştia oricum că sunt pe mâini bune şi avea şi multă încredere în mine. Şi mama, şi tata îmi ştiau cercul de prietene şi că sunt pe drumul cel bun. Nu aveam bani la discreţie. Banii de zi cu zi erau limitaţi, da. Nu ceream bani pentru lucruri materiale. Am fost la şcoală de stat şi noi eram precum ceilalţi copii, nu erau diferenţe între noi şi ceilalţi copii”, a declarat fiica lui Anghel Iordănescu pentru SportCast cu Sile.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (4)
imgb
imgb  •  15 Septembrie 2024, 04:00

Tare ca ta'su...cica antrenor de fotbal !

Dodeliniho
Dodeliniho  •  10 Septembrie 2024, 21:10

Are tați bani, dacă termina grupa pe primul loc, au de unde fura ăștia din FRF. Dracu sa ne ia, dar ce aveți cu fata? Băi atât poate fata, se școală de dimineață sa meargă la serviciu când tati face rost de bani imediat. Bai Iordănescu asta nu-l da nimeni jos din FRF? Este al lui sau care este problema?

Shogun01
Shogun01  •  10 Septembrie 2024, 08:30

se afla intr-o pozitie sau pozitii bune!!! ce intrebare este asta?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează