GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cine este „nora” Nadiei Comăneci: a apărut cu fiul fostei gimnaste la JO 2024

Cum a apărut băiatul Nadiei Comăneci cu iubita la Jocurile Olimpice de la Paris. Foto: Instagram +18   FOTO
Cum a apărut băiatul Nadiei Comăneci cu iubita la Jocurile Olimpice de la Paris. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 06 august 2024 13:47 / Actualizat marti, 06 august 2024 13:47

Dylan Conner (18 ani) e unicul băiat al Nadiei Comăneci și al soțului ei, Bart Conner. Spre surprinderea tuturor, tânărul a apărut la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 alături de Scarlette, iubita lui. 

Nadia Comăneci a făcut furori la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, ea a fost una dintre marile surprize ale organizatorilor, legendara gimnastă aflându-se alături de Serena Williams, Rafael Nadal şi Carl Lewis în ambarcaţiunea care a dus torţa olimpică pe Sena, spre Grădinile Tuileries.

Cum a apărut băiatul Nadiei Comăneci cu iubita la Jocurile Olimpice de la Paris

Dylan Conner, fiul Nadiei Comăneci, și iubita sa / Foto: Instagram
+13 FOTO

Iată că acum și fiul ei atrage atenția. Dylan Conner a călătorit din Oklahoma, acolo unde e stabilit cu familia, în Franța pentru a asistat la competițiile din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Aflat în tribune, tânărul a urmărit cu Scarlette, iubita sa, una dintre competițiile de pe teren. 

Întrucât vremea la Paris a fost instabilă în primele zile ale jocurilor, cu ploaie, cei doi au decis să poarte pelerine de ploaie pentru a se proteja. În plus, tinerii îndrăgostiți au participat și la o ceremonie elegantă. Dylan, fiul Nadiei Comăneci, a ales să poarte un costum deschis la culoare, completat cu o vestă, în timp ce Scarlette a optat pentru o rochie albă, potrivită sezonului estival.

Băiatul Nadiei Comăneci tocmai a absolvit liceul 

Dylan Conner a terminat liceul în statul Oklahoma din SUA și a practicat mai multe sporturi, printre care și gimnastica. Nadia Comăneci a explicat că și-a lăsat copilul să își aleagă singur destinul, însă i-a fost aproape alături de Bart Conner, soțul ei și tatăl lui Dylan. 

„L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el. În prezent conduce, are prietenă, pe care o și cunoaștem, ambii învață la aceeași școală, și participă, ca hobby, la miniraliul Legends Car”, a spunea Nadia Comăneci despre băiatul ei, conform Impact

Nadia Comăneci și Bart Conner trăiesc o poveste de dragoste de peste de 27 de ani de ani. Cei doi s-au căsătorit în 1996, la Mănăstirea Cașin. Petrecerea de nuntă s-a ținut la Palatul Snagov, unde au fost prezenți peste 700 de invitați. Dylan Paul Conner este singurul copil al cuplului.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Lucescu forțează
Nationala
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Lucescu forțează
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani
Superliga
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (2)
andrade
andrade  •  07 August 2024, 08:21

Frumos baiat,mosteneste carisma si inteligenta parintilor.

reddog2100
reddog2100  •  06 August 2024, 20:34

Felicitari, un articol de presa sportiva deosebit de educativ,doi anonimi udati de ploaie in Paris!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează