GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Femeia care îi e alături necondiționat lui Nicolae Stanciu » Căpitanul Naționalei României s-a îndrăgostit de ea la 19 ani

Andreea, soția lui Nicolae Stanciu, prezentă la meciul România – Ucraina. Foto: Instagram +23   FOTO
Andreea, soția lui Nicolae Stanciu, prezentă la meciul România – Ucraina. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2024 13:59 / Actualizat vineri, 28 iunie 2024 14:00

Nicolae Stanciu (31 de ani), căpitanul naționelei României, are parte de sprijin necondiționat din partea soției sale. Andreea a fost prezentă în tribune la meciul România – Ucraina (3-0).

România și Ucraina au deschis maratonul fotbalistic la Euro. Generația de suflet s-a născut odată cu acest meci, iar golurile marcate de Stanciu, în minutul 29, respectiv de Marin și Drăguș, în minutele 53 și 57 au adus trei puncte esențiale pentru viitorul Naționalei. 

Andreea Stanciu, soția lui Nicolae Stanciu, căpitanul României / Foto: Andrei Crăițoiu  (GSP)
Andreea Stanciu, soția lui Nicolae Stanciu, căpitanul României / Foto: Instagram
„Sunt deja atât de mândră de tine, indiferent de ce se întâmplă”, a fost mesajul postat de Andreea pentru Nicolae Stanciu. Foto: Instagram
Golul lui Nicolae Stanciu în România - Ucraina, FOTO:  Guliver/GettyImages
Andreea Stanciu, soția lui Nicolae Stanciu, căpitanul României / Foto: Instagram
+19 FOTO

După meciul împotriva Ucrainei de la Euro 2024, unde soția lui Andreea a fost prezentă în tribune, căpitanul României a declarat emoționat: „După ziua în care s-au născut fetele mele, aceasta este cea mai frumoasă din viața mea”

Nicolae Stanciu, celebrul fotbalist român, și soția sa, Andreea Beldean, sunt împreună de mai bine de un deceniu, formând unul dintre cele mai admirate cupluri din lumea sportului. Povestea lor de dragoste a început când el avea 19 ani, iar ea doar 16, întâlnindu-se într-o zi de iarnă care avea să le schimbe viețile pentru totdeauna. 

Nicolae Stanciu, care pe atunci visa să ajungă unul dintre cei mai buni fotbaliști, a găsit în Andreea un sprijin constant și o parteneră de viață devotată. În timp ce el își urmărea cariera sportivă, Andreea a ales să urmeze un alt drum, studiind ingineria biomedicală. 

Nicolae Stanciu s-a îndrăgostit de soția lui la 19 ani

„M-am dus și am așteptat-o când s-a dat jos din autobuz și acolo ne-am văzut prima dată. Îi văzusem profilul de Facebook. Mie îmi plăcea de ea și chiar m-am îndrăgostit atunci când am văzut-o. Din 12.12.2012 suntem împreună. Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani”, a povestit Nicolae Stanciu în cadrul podcast-ului „Vorbe la timp cu Andreea Bogdan”. 

După cinci ani de relație, Nicolae Stanciu a decis că este momentul să o ceară în căsătorie pe Andreea. Cererea a avut loc într-un cadru romantic la Paris, orașul iubirii. Nunta a fost organizată în țară, în Alba Iulia, orașul natal al lui Nicolae, unde cei doi și-au unit destinele în fața familiei și prietenilor apropiați. Cuplul are două fetițe.

Femeia care îi e alături necondiționat lui Nicolae Stanciu » Căpitanul Naționalei României s-a îndrăgostit de ea la 19 ani
Nicolae Stanciu și soția lui Andreea/ Foto: Instagram

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (1)
Jupiter
Jupiter  •  29 Iunie 2024, 08:28

O femeie adevărată, nu "modificată genetic" cum au majoritatea fotbaliștilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează