GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cât costă tricoul și bluza cu Nadia Comăneci lansate de unul dintre cele mai cunoscute magazine din lume! Pot fi comandate și în România

Nadia Comăneci. FOTO: Facebook +26   FOTO
Nadia Comăneci. FOTO: Facebook

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2024 15:56 / Actualizat marti, 23 iulie 2024 15:56

Nadia Comăneci (62) le-a făcut o surpriză fanilor din întreaga lume, dar și românilor. „Zeița de la Montreal” a lansat în colaborare cu un celebru magazin prezent în toată lumea un tricou și o bluză care amintesc de performanța ei din anul 1976, când aceasta obținea prima notă de 10 din istoria gimnasticii la Jocurile Olimpice.

În urmă cu câteva săptămâni, Nadia Comăneci posta pe rețelele de socializare un clip video în care prezenta tricoul realizat în colaborare cu celebrul magazin Zara.

Articolul vestimentar este de culoare gri, iar în zona pieptului apare numele româncei, alături de data nașterii. Pe spate, imprimeul este mult mai spectaculos. Apare o imagine cu momentul în care Nadia executa „cumpăna” în 1976 la Montreal.

Cât costă tricoul și bluza cu Nadia Comăneci lansate de unul dintre cele mai cunoscute magazine din lume

Nadia Comăneci în 2024 Foto: Imago
+21 FOTO

Acesta este disponibil pentru comandă, pe dimensiunile S,M, L, XL, și costă 109,90 lei. Pe lângă acest tricou, Nadia Comăneci a realizat și o bluză în colaborare cu magazinul foarte cunoscut. Este vorba despre o bluză albă, cu mânecă lungă, care are pe partea din față imprimat tot o poză cu marea gimnastă. Prețul e de 159,90 lei și poate fi aciziționat pe mărimile  S,M, L, XL. 

„Bluză sport confecționată din fir de bumbac 100%. Guler rotund. Mânecă lungă. Imprimeu cu Nadia Comăneci în față și pe spate”, se arată în descrierea articolului pe site-ul brandului. 

Un 10 care a adus-o pe Nadia Comăneci în atenția unui întreg mapamond 

Nadia Comăneci a mărturisit însă că exercițiul cu care a obținut prima sa notă de 10 de la acea ediție a Jocurilor Olimpice a fost planul ei „de rezervă”, pentru că și-a văzut planul inițial pus în primejdie de o mică accidentare la gleznă, cu care se alesese la încălzire. 

Întrebată cât înseamnă pentru ea întreaga carieră, dincolo de acel 10 faimos, Nadia Comăneci a răspuns: „Acea notă m-a adus în atenția lumii întregi, pentru că nimeni nu știa de mine înainte de acel moment. Probabil că dacă ați citit pe Wikipedia, pentru că voi, cei care azi îmi luați interviul, nu ați trăit clipa aceea pe viu, ați văzut că aparatul nu a fost capabil să scrie 10. 

Cea mai mare notă pe care o recunoștea era 9,95, așa că mi-au pus nota 1,00. Acela a fost detaliul pentru care le-a trezit oamenilor interesul - cine eram, de unde veneam, unde era România? Și totul a luat amploare de la o zi la alta”. Nadia a adăugat, râzând, că acea explozie nu a fost ceva surprinzător pentru ea, care începuse gimnastica de la vârsta de 6 ani.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (2)
Vp344Jm
Vp344Jm  •  28 Iulie 2024, 23:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky3
rocky3  •  24 Iulie 2024, 15:21

O să iau și eu unu xxl pentru prietenul Rică! Vreau sa-l văd cu Nadia pe burtă! :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează