GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Valentina Pelinel și-a dat soțul de gol » Cum este Cristi Borcea în relația cu cei trei copii ai lor: „Au nevoie să simtă prezența ambilor părinți”

Articol de - Publicat sambata, 27 iulie 2024 16:23 / Actualizat sambata, 27 iulie 2024 16:24

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. S-au căsătorit în 2018 și au împreună trei copii, pe Milan și gemenele Indira și Rania.

Valentina Pelinel a povestit în paginile revistei VIVA! despre cum ea și soțul ei își cresc cei trei copii.

+31 FOTO

Valentina Pelinel: „Amândoi ne implicăm în creșterea copiilor”

„Amândoi ne implicăm în creșterea copiilor. E normal, fiindcă au doi părinți, dar, pe de altă parte, mama e cea care trebuie să se ocupe în principal, că așa e normal să fie. Copiii au nevoie să simtă prezența ambilor părinți. Facem activități împreună, mai ales în weekend, când avem mai mult timp. Mergem în parc, la locurile de joacă, la restaurante.

Încercăm să avem activități cu toți trei, dar, uneori, pentru Milan poate să devină plictisitor, deoarece Indira și Rania preferă alt gen de jocuri, el poate vrea la un bowling, dar cumva îi împăcăm pe toți. Vara mergem la plajă, în diverse locații, îi luăm cu noi în vacanță. Avem și vacanțe cu ei, dar și unele în care mergem doar noi doi.

Vizavi de gadgeturi, da, asta e era în care trăim. Indiferent cât am încercat să îl feresc pe Milan, nu a fost posibil, pentru că vede la alți copii cu care interacționează. Toți știu anumite jocuri și, ușor, ușor, a prins și el microbul acesta, dar îi pun limite. E recompensat când câștigă un premiu sau e lăudat la școală.

Trebuie să fii atent ca părinte să vezi ce face cu gadgeturile, la ce are acces. I-am explicat că îi poate afecta, în timp, vederea, și asta i-a spus și doctorul oftalmolog unde îl duc anual la control. La noi, comunicarea este bazată pe multe explicații, eu niciodată nu am zis «nu, ci am spus de ce nu ar fi OK. Dacă vrei să mănânci atâta ciocolată, o să te doară stomacul, dar tu poți să încerci».

Atunci vin singuri și zic: «O să mănânc doar puțin». Îi las uneori să încerce ce nu le recomand, nu le pică bine și apoi vin și zic: «Nu o să mai mănânc multă ciocolată, mami, că m-a durut stomacul»”, a povestit Valentina pelinel pentru revista VIVA!

Valentina recunoaște că soțul ei nu poate fi dur cu copiii, chiar dacă de cele mai multe ori nu este de acord cu cerintele acestora. În cele din urmă, afaceristul cedează și nu ezită să le facă pe plac copiilor.

„Nu poate să fie dur cu copiii, oricât ar încerca el. Îi iubește foarte mult și e sensibil la capitolul acesta. De cele mai multe ori, dacă nu dobândesc ceva de la mine, obțin de la el. El e genul care, chiar dacă le zice nu, până la urmă se înmoaie”, spune Valnetina despre soțul ei.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (3)
floryn792006
floryn792006  •  04 August 2024, 22:12

La cal cu mânere ????????????

Mondo
Mondo  •  30 Iulie 2024, 22:01

Ce bine ca jocurile olimpice sint asortate cu articole despre doi golani notorii. Pelinel sa-si aduca mainte din perioada de la New York cind la 19 ani il antrena pe unul de 72 de ani. A incercat din greu sa-i rezolve problemle cu ED.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  28 Iulie 2024, 15:15

Livio, sunt Jocurile Olimpice, Borcea cu Pelinel la ce probe concureaza?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează