GSP.RO  »  ADVERTORIAL

FOTO + VIDEO Skatepark-ul din Herăstrău a fost redeschis de Visa » Ana-Maria Brânză, Virgil Stănescu și Bogdan Stelea au inaugurat finalizarea renovării

Skatepark-ul din Herăstrău a fost redeschis de Visa » Ana-Maria Brânză, Virgil Stănescu și Bogdan Stelea au inaugurat finalizarea renovării +6   FOTO
Skatepark-ul din Herăstrău a fost redeschis de Visa » Ana-Maria Brânză, Virgil Stănescu și Bogdan Stelea au inaugurat finalizarea renovării

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2024, 19:57 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2024 19:57

Visa a redeschis oficial, pe 19 septembrie, skatepark-ul și cele trei terenuri de streetball din Parcul Herăstrău, în încercarea de a le oferi tinerilor din București un spațiu modern pentru a practica sporturile preferate.

Acțiunea face parte din inițiativa locală #PrezentLaSport, menită să încurajeze tinerii să integreze mișcarea în viața lor de zi cu zi.

VIDEO. Renovarea skatepark-ului și a terenurilor de streetball din Parcul Herăstrău

Evenimentul a atras numeroși sportivi români cunoscuți, alături de susținători ai campaniei și pasionați de skateboarding și baschet. Ambasadorii #PrezentLaSport, Aris și Alexia Eram, cea din urmă prin Skype, i-au încurajat pe tineri să continue să spună #PrezentLaSport.

#PrezentLaSport nu se limitează la modernizarea unui spațiu, ci reprezintă o oportunitate pentru tineri de a descoperi bucuria sportului, de a-și explora potențialul și de a crea amintiri dincolo de terenul de joc.” Toma a subliniat bucuria de a vedea cum această inițiativă devine o platformă prin care tinerii își cultivă pasiunea pentru sport.

- Aura Toma, Head of Marketing Visa România

Redeschiderea a fost marcată de meciuri demonstrative de baschet și sesiuni spectaculoase pe noile rampe de skateboard.

Sportivi precum Virgil Stănescu, Ana-Maria Brânză sau Bogdan Stelea au participat activ la eveniment, aducând un plus de inspirație și energie.

150.000euro a investit Visa în proiectul #PrezentlaSport

Rideri locali, precum Marius Cristian Diatcu și reprezentanți ai școlii de skateboarding „Învață din Mers”, au testat rampele reabilitate într-o atmosferă vibrantă, animată de muzică pe vinil.

+1 FOTO

Campania #PrezentLaSport, lansată în cadrul Jocurilor Olimpice și Paralimpice Paris 2024, continuă să promoveze un stil de viață activ, implicându-i pe tineri în activități sportive și oferindu-le oportunitatea de a câștiga premii prin participare. Renovarea skatepark-ului și a terenurilor de streetball a inclus reconstrucția rampelor de skateboard și reamenajarea unei suprafețe de 550 mp.

Noile facilități țintesc să găzduiască zilnic sportivi și echipe, precum și competiții de streetball.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
„Nu mă mai uit la meciurile lui!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS: „Dacă era un băiat cu bun simț ...”
Europa League
„Nu mă mai uit la meciurile lui!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS: „Dacă era un băiat cu bun simț ...”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează