INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Accidentare groaznică pentru puștiul-minune al Barcelonei » Primul verdict, crunt: „Nu arată bine”

Marc Bernal s-a accidentat în Vallecano - Barcelona, foto: Getty Images
Marc Bernal s-a accidentat în Vallecano - Barcelona, foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2024 11:25 / Actualizat miercuri, 28 august 2024 11:25

Barcelona a învins-o în deplasare pe Rayo Vallecano, scor 2-1, în etapa 3 din La Liga. Succesul catalanilor a fost umbrit de accidentarea teribilă pe care a suferit-o mijlocașul defensiv Marc Bernal (17 ani).

Bernal și-a câștigat locul de titular în echipa Barcelonei, însă un moment trist s-a petrecut la finalul partidei cu Rayo. Fotbalistul a fost implicat într-o coliziune cu Isi Palazon (29 de ani) chiar în minutul 90+9.

Imediat după acest contact, tânărul mijlocaș s-a prăbușit pe teren și nu s-a mai putut ridica din cauza durerii. Barcelona a terminat partida în 10 oameni, iar primul verdict este crunt: Bernal este suspect de ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul stâng, potrivit ESPN.

Hansi Flick, prima reacție după accidentarea lui Bernal: „O victorie tristă”

Fotbalistul a părăsit terenul cu ajutorul colegilor și al staff-ului medical, iar imediat după meci, Flick, tehnicianul catalanilor, nu s-a putut bucura de acest succes.

Accidentare groaznică pentru puștiul-minune al Barcelonei » Primul verdict, crunt: „Nu arată bine”
Marc Bernal s-a accidentat în Vallecano - Barcelona, foto: Imago Images

În ciuda faptului că Barcelona este lider în La Liga, cu 3 victorii din 3, Flick a fost profund dezamăgit de accidentarea pe care a suferit-o Bernal.

„Este o victorie tristă din cauza acestui eveniment, din păcate lucrurile nu arată bine deloc pentru Bernal. Trebuie să așteptăm câteva zile pentru a vedea cum au ieșit analizele medicale. Cu toții am fost triști în vestiar din cauza acestei accidentări.”, a declarat Flick, citat de Mundo Deportivo.

Ulterior, Flick a vorbit despre jocul echipei sale și a ținut să-l evidențieze pe Dani Olmo (26 de ani), fotbalistul transferat de la Leipzig care a debutat cu gol.

„Primele minute nu au arătat deloc bine pentru noi. Nu am făcut pressing, nu ne-au ieșit combinațiile, dar în repriza secundă Dani (n.r. - Olmo) a făcut un joc grozav. De aceea face parte din echipa noastră. Singurul lucru care ne întristează este accidentarea lui Bernal.”, a subliniat Flick.

1 milion de euroe cota lui Marc Bernal, potrivit Transfermarkt

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (2)
cornel05
cornel05  •  28 August 2024, 19:55

bernal,gavri,ansu fatti,urmeaza lamal pentru ca barcelona in disperare de rezultate exploateaza tinerii de 17-18 ani,incurajeaza jocul dur,uitativa ca in fiecare etapa ia 3,4 cartonase

golf_club
golf_club  •  28 August 2024, 15:51

Pai asta se numeste exploatare, dom' Flick. Nu stiu cum de nu bagati in seama studiile care spun ca jucatorii foarte tineri nu trebuiesc folositi foarte mult, pentru ca nu au musculatura dezvoltata ca sa faca fata acelui nivel. Nu e primul si nici ultimul tanar care se accidenteaza grav, a se vedea Gavi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează