INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Românul de care englezii se bucură că au scăpat: „Unul dintre cele mai proaste transferuri! Nicio pierdere”

Adi Popa (primul din stânga), la Reading // foto: Imago
Adi Popa (primul din stânga), la Reading // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2020 17:57 / Actualizat joi, 31 decembrie 2020 18:28

Transferul lui Adrian Popa (32 de ani) la Reading a fost descris drept „unul dintre cele mai proaste din istoria clubului” de către site-ul de casă al formației din Championship.

La începutul anului 2017, Adi Popa părăsea FCSB pentru a evolua pentru prima dată în cariera sa la un club din străinătate. Fusese transferat de Reading pentru 600.000 euro, iar mutarea a ajuns să fie un coșmar pentru ambele părți.

Adi Popa, perioadă dezamăgitoare la Reading

A rezistat la Reading un an, apoi a fost împrumutat succesiv la Taawon (Arabia Saudită), Ludogorets (Bulgaria) și FCSB. În vara lui 2020 i-a expirat împrumutul la FCSB și la scurt timp după s-a despărțit definitiv de Reading. În cei 3 ani în care a fost legat contractual de clubul din Championship, a adunat doar 17 meciuri, un gol și două pase decisive. 

Din acest motiv, cei de la BerkshireLive, site-ul de casă al lui Reading, l-au numit „unul dintre cele mai proaste transferuri din istoria clubului”. „Acum s-a întors în țara sa, nicio pierdere pentru Reading”, au adăugat aceștia.

„Motoreta” a fost legitimat de FC Voluntari în luna octombrie, dar a rezistat doar două luni la formația ilfoveană, care a renunțat la serviciile sale chiar pe 30 decembrie - detalii AICI.

VIDEO. Adi Popa a vorbit despre greutățile întâmpinate la Reading: „Aveam antrenamente doar cu mingea, erau prea intense și n-am făcut față”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Veste proastă pentru Răzvan Marin! Cagliari a transferat o vedetă pe postul românului

Borja Valle e alb-albastru! Favoritul „câinilor”, prezentat oficial la noua formație

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
gago747
gago747  •  01 Ianuarie 2021, 13:33

Punctul maxim al carierei lui Apidopa ăsta a fost la Chiajna, acea cursă de 80 de metri ăncheiată cu gol în ultimul minut cu Rapid.

ares2024
ares2024  •  31 Decembrie 2020, 20:25

Jucator marca fcsblat ......

gazzaev.lewis
gazzaev.lewis  •  31 Decembrie 2020, 20:02

Nu e cel mai bun fotbalist din lume, dar are respectul meu. Omul e plecat prin Maldive si l-a pus pe nea cici la plata. Nu ca ar mai conta incepand cu 15 februarie :))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează