Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 18:12 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 18:28

Ilkay Gundogan a fost cucerit de frumusețea Barcelonei și a lăsat de înțeles că Manchester, unde a jucat pentru City, n-are nici pe departe strălucirea capitalei Catalunyei. Soția lui declarase anterior că ”restaurantele din Manchester sunt oribile. Numai mâncare decongelată. Nimic proaspăt”.

Ilkay Gundogan a îmbrăcat vreme de 7 ani tricoul lui Manchester City. A câștigat 14 trofee cu "cetățenii" și a fost căpitanul echipei în sezonul "triplei", 2022/2023. Însă transferul la FC Barcelona, în vară, l-a făcut să-și schimbe impresia despre perioada "Manchester".

Potrivit cotidianului Sport, mijlocașul german în vârstă de 33 de ani i-a mărturisit unei rude că a fost cucerit de capitala Catalunyei și "nu înțelege cum de a putut trăi atât de mult timp în Manchester".

Soția lui Ilkay Gundogan n-a reușit să găsească un restaurant bun în Manchester

Gundogan confirmă astfel reacția soției sale, Sara Arfaoui, care anul trecut a catalogat restaurantele din Manchester drept "oribile". Întrebată, pe Instagram, care au fost restaurantele ei favorite din oraș, Sara a fost categorică: "Îmi pare rău să fiu onestă, dar niciunul. Am încercat din răsputeri să găsesc un restaurant bun dar....mâncarea e oribilă peste tot. N-am reușit să găsesc ceva cu adevărat italian sau sushi sau pur și simplu mâncare proaspătă...totul e decongelat".

Ilkay Gundogan o critică pe FC Barcelona: „Clubul nu ne-a ajutat. Ne-am simțit abandonați”

Nevasta lui Gundogan e de părere că restaurantele din Manchester „se focusează doar pe făcut bani cu băuturi și shot-uri ca-n barurile de noapte, dar nu și cu mâncare de calitate. Poate la Londra, dar aici, nu".

Dacă a fost cucerit de frumusețea Barcelonei, Gundogan a mărturisit, în schimb, că a fost dezamăgit de faptul că gruparea blaugrana nu i-a venit în întâmpinare atunci când s-a stabilit în oraș: "Ne așteptam să primim suport în găsirea unei case, cu transportul și un pic de atenție pentru familie. N-a fost cazul. Ne-am simțit abandonați".

Urmare a dezvăluirilor sale, FC Barcelona i-a cerut scuze jucătorului și soției sale pentru neplăcerile cauzate.

2ani, cu opțiune pentru un al treilea, este durata contractului semnat de Ilkay Gundogan cu Barcelona, în vară. Câștigă 10 milioane de euro pe sezon și are o clauză de reziliere cifrată la 400 de milioane de euro

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Nu se așteptau! Cum a răspuns Papa Francisc provocării lansate în direct: „Pe cine preferați, Maradona sau Messi?”

După doar șase meciuri în Turcia, Marius Șumudică vrea să i se prelungească angajamentul cu Gaziantepspor: „Mă simt ca un pește în apă aici”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!