INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

LIVE AS Roma - Inter, meciul zilei în Serie A

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2024, 21:45 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2024 21:45

AS Roma și Inter Milano, echipele pregătite de Ivan Juric și Simone Inzaghi, se înfruntă ACUM, pe Stadio Olimpico, în cel mai așteptat duel al etapei cu numărul 8 din Serie A. Partida a început la ora 21:45, poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PrimaSport 5 și DigiSport 4.

Rezultatele etapei a 8-a din Serie A

LIVE » AS Roma - Inter Milano 0-0

AS Roma - Inter Milano » Echipele de start:

AS Roma (3-5-2): Svilar - Mancini, Ndicka, Angelino - Celik, Cristante, Kone, Pellegrini, Zalewski - Dybala, Dovbyk
Rezerve: Marin, Ryan - Abdulhamid, Hummels, Hermoso, Sangare, Paredes, Dahl, Le Fee, Baldanzi, Pisilli, Shomurodov, Soule
Antrenor: Ivan Juric

Inter Milano (3-5-2): Sommer - Pavard, Acerbi, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Thuram, L. Martinez
Rezerve: J. Martinez, Di Gennaro - Arnautovic, Berenbruch, Bisseck, Carlos Augusto, Correa, De Vrij, Dumfries, Frattesi, Palacios, Taremi
Antrenor: Simone Inzaghi

Stadion: Stadio Olimpico (Roma)
Arbitru: Davide Massa

Informații dinaintea partidei AS Roma - Inter Milano

Instalat pe banca clubului din capitala Italiei abia în urmă cu o lună, viitorul tehnicianului croat în vârstă de 49 de ani la cârma „giallorossilor” este unul incert.

Ivan Juric l-a înlocuit pe Daniele De Rossi pe banca tehnică a Romei după începutul modest de sezon al clubului italian, în care Dovbyk și compania au acumulat doar 3 puncte după primele 4 etape.

Mandatul croatului pe banca Romei a început bine, clubul înregistrând primele 2 victorii din acest sezon sub comanda sa, 3-0 cu Udinese și 2-1 cu nou-promovata Venezia.

Apoi însă, situația a început să se complice. Eșecul cu Elfsborg din Europa League, 0-1, a tulburat apele în tabăra „giallorossilor”. Iar remiza de la Monza din etapa precedentă, 1-1, nu a făcut altceva decât să crească dubiile legate de viitorul lui Juric.

Astfel, situația tehnicianului croat este una complicată, iar în ultimele două săptămâni s-a vehiculat chiar varianta în care De Rossi s-ar întoarce pe Olimpico.

În acest moment, Roma ocupă poziția a 9-a în Serie A, cu 10 puncte după primele 7 etape.

Înfrângerea din „Derby della Madonnina” i-a prins bine lui Inter

De cealaltă parte, trupa lui Simone Inzaghi a reacționat cum nu se poate mai bine după înfrângerea suferită acum o lună în derby-ul cu AC Milan, scor 1-2.

Campioana Italiei a câștigat ultimele trei meciuri disputate, două în Serie A (3-2 cu Udinese și Torino), iar celălalt în UEFA Champions League (4-0 cu Steaua Roșie Belgrad), iar astfel lucrurile par să fi revenit la normal pe Giusseppe Meazza.

În prezent, „nerazzurri” ocupă locul secund în Serie A, având 14 puncte, cu două mai puțin decât liderul Napoli.

Roma a suferit în ultimele meciuri directe cu Inter

În sezonul trecut, trupa lui Simone Inzaghi a câștigat ambele meciuri cu „giallorossi”, 1-0 pe teren propriu și 4-2 pe Olimpico.

Mai mult decât atât, Inter a adunat 6 victorii în ultimele 7 dispute cu Roma, care s-a impus o singură dată în ultimele 14 partide directe disputate în Serie A, 2-0 pe Meazza, în octombrie 2022.

Clasament Serie A:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Toate mesajele afișate de galerii la derby-ul Dinamo - FCSB: „Circul Stelelor”
Superliga
Toate mesajele afișate de galerii la derby-ul Dinamo - FCSB: „Circul Stelelor”
Ce a pățit? Charalambous, laconic și MÂHNIT cu câteva minute înainte de Dinamo - FCSB!
Superliga
Ce a pățit? Charalambous, laconic și MÂHNIT cu câteva minute înainte de Dinamo - FCSB!
„Gladiatorul” vs. „Curaj, câinele cel fricos” » Scenografie spectaculoasă și ironii înainte de Dinamo - FCSB
Superliga
„Gladiatorul” vs. „Curaj, câinele cel fricos” » Scenografie spectaculoasă și ironii înainte de Dinamo - FCSB

Fosta vedetă din Superliga se distrează cu iubita în Dubai! Francesca a lăsat România, unde era vedetă TV, și s-a mutat cu el în Emiratele Arabe Unite

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează