INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

LIVE ORA 16:00 Aston Villa - Manchester United, duelul etapei în Premier League » Echipe probabile + cotele bookmakerilor

Articol de - Publicat duminica, 06 octombrie 2024, 11:56 / Actualizat duminica, 06 octombrie 2024 11:56

Aston Villa și Manchester United, formațiile pregătite de Unai Emery și Erik ten Hag, se vor întâlni în această după-amiază, de la ora 16:00 pe Villa Park din Birmingham, în cea mai așteptată dispută a etapei cu numărul 7 din acest sezon de Premier League. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PrimaSport 1 și DigiSport 1.

Rezultatele etapei a 7-a din Premier League

Aston Villa - Manchester United » LIVE de la ora 16:00

Aston Villa - Manchester United » Echipe probabile:

Aston Villa (4-4-2): Martinez - Konsa, Carlos, Torres, Digne - Rogers, Barkley, Tielemans, Philogene - Duran, Watkins
Antrenor: Unai Emery

Manchester United (4-2-3-1): Onana - Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot - Eriksen, Ugarte - Garnacho, Fernandes, Rashford - Zirkzee
Antrenor: Erik ten Hag

Stadion: Villa Park (Birmingham)
Arbtiru: Robert Jones

Aston Villa, victorie împotriva lui Bayern Munchen în Liga Campionilor

Elevii lui Unai Emery vin după o victorie impresionantă în UEFA Champions League, 1-0 împotriva celor de la Bayern Munchen, într-o partidă care a fost arbitrată de centralul român, Radu Petrescu.

În urma acestui rezultat, Aston Villa a devenit prima echipă care i-a învins pe bavarezi în acest sezon.

În Premier League, formația din Birmingham a acumulat 13 puncte după primele 6 etape, ocupând astfel poziția a 5-a în clasament.

Manchester United se află în cădere liberă

Trupa lui Erik ten Hag pare că nu se regăsește nici în acest sezon.

În Premier League, Manchester United ocupă doar poziția a 14-a, având 7 puncte după primele 6 etape.

Mai mult decât atât, în ultima rundă din campionat, „diavolii roșii” au fost învinși categoric pe teren propriu de Tottenham, scor 0-3.

În partida de săptămâna trecută de pe Old Trafford, Bruno Fernandes a fost eliminat în minutul 42, în urma unui fault comis asupra lui James Maddison.

Cu toate acestea, cei de la Manchester United au contestat decizia eliminării portughezului și au avut succes, întrucât suspendarea a fost anulată. Astfel, Bruno va putea evolua în partida de astăzi.

Trupa lui Ten Hag nu a impresionat nici pe plan internațional

Manchester United nu stă bine nici în Europa League. Viitoarea adversară a celor de la FCSB a obținut doar 2 puncte după primele 2 etape, în urma remizelor cu Porto (3-3 pe Dragao) și Twente (1-1 pe Old Trafford). Astfel, United ocupă locul 21 în clasamentul celei de-a doua competiții intercluburi din punct de vedere valoric din Europa.

În urma acestor rezultate, clubul de pe Old Trafford a ajuns la contraperformanța de avea doar 3 victorii după primele 10 meciuri oficiale disputate în acest sezon.

Singurele partide câștigate de „diavoli” în acest sezon au fost cu Fulham (1-0) și nou promovata Southampton (2-0) în Premier League, respectiv cu Barnsley (7-0), echipă din liga a 3-a, în Cupa Ligii Angliei.

Clasament Premier League:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Superliga
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Campionate
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”
Superliga
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează