INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Derby-ul Atletico - Real Madrid se putea transforma într-un coșmar! Ce au găsit polițiștii la fanii gazdelor

Atletico - Real Madrid 1-1 / Foto: Imago Images +9   FOTO
Atletico - Real Madrid 1-1 / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2024, 13:32 / Actualizat luni, 30 septembrie 2024 13:32

Poliția spaniolă a găsit asupra ultrașilor lui Atletico un cuțit la finalul derby-ului cu Real Madrid, încheiat la egalitate, scor 1-1. Din fericire, autoritățile iberice nu au raportat niciun incident violent.

Controlul oamenilor legii a fost necesar, în contextul în care derby-ul capitalei Spaniei a fost întrerupt mai bine de un sfert de oră. Fanii radicali ai lui Atletico au aruncat cu obiecte spre teren în apropierea portarului „Los Blancos”, Thibaut Courtois. Goalkeeper-ul belgian a apărat poarta trupei pregătite de Diego Simeone între 2011 și 2014, alături de care a câștigat La Liga, Europa League, Supercupa Europei și Cupa Spaniei.

Atletico Madrid: „Această atitudine nu își are locul în fotbal”

Referitor la suporterii care au aruncat cu obiecte în teren la derby-ul cu Real Madrid, Atletico s-a dezis public printr-un comunicat de presă de comportamentul acestora ce a dus la întreruperea jocului și care ar fi putut să aducă pentru „Los Blancos” o victorie la masa verde, dacă fanii gazdelor ar fi continuat în același mod după reluarea partidei.

Atletico Madrid dorește să își exprime regretul pentru obiectele aruncate spre teren în minutul 68 al meciului disputat împotriva lui Real Madrid.

Din momentul în care obiectele au fost aruncate, departamentul de securitate al clubului a lucrat cu Poliția pentru a-i găsi pe cei implicați, unul dintre ei fiind deja identificat. Clubul va apela la regulamentul intern, care tratează astfel de lucruri cu maximă seriozitate.

+4 FOTO

Această atitudine nu își are locul în fotbal și strică imaginea unui stadion în care 70.000 de oameni au creat o atmosferă spectaculoasă. Majoritatea dintre fani au arătat un comportament exemplar și așa ar trebui să se întâmple mereu”, a notat Atletico Madrid, conform Marca.

În urma remizei dintre Atletico și Real Madrid, primele trei poziții din campionatul Spaniei sunt ocupate de: Barcelona (21 de puncte), Real (18 puncte) și Atletico (16).

Clasamentul la zi din La Liga:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ședință de URGENȚĂ la CFR Cluj » Nelu Varga a intrat în vestiar: „Ne strângem mâna frumos și gata!”
Superliga
Ședință de URGENȚĂ la CFR Cluj » Nelu Varga a intrat în vestiar: „Ne strângem mâna frumos și gata!”
Gigi Becali și-a mai găsit un dușman: „A făcut factură pe numele lui, dar nu are licență. Fac eu pușcărie pentru el?”
Superliga
Gigi Becali și-a mai găsit un dușman: „A făcut factură pe numele lui, dar nu are licență. Fac eu pușcărie pentru el?”
Verdict surprinzător dat de Ionel Ganea: „Pe ea o văd favorită la titlu! Joacă foarte bine”
Superliga
Verdict surprinzător dat de Ionel Ganea: „Pe ea o văd favorită la titlu! Joacă foarte bine”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează