INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO

VIDEO Barcelona zdrobește pe Real Madrid într-un El Clasico estival, dar îl pierde pe Ilkay Gundogan, care va lipsi ceva timp

BARCELONA - REAL MADRID 3-0, foto: Imago
BARCELONA - REAL MADRID 3-0, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 09:44 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 09:51

Ilkay Gundogan, adus de Barcelona în această vară, de la Manchester City, a suferit o leziune la adductori în victoria contra lui Real Madrid, 3-0, și a devenit indisponibil pentru o bună bucată de vreme. Catalanii l-au pierdut și pe Christensen, de asemenea accidentat.

Cu destulă șansă și foarte eficace, Barcelona și-a adjudecat El Clasico estival, contra Realului, la un scor de neprezentare: 3-0. Azi noapte, la Arlington (SUA), Ousmane Dembele (15), Fermin Lopez (85) și Ferran Torres (90+1) au stabilit scorul final, în vreme ce ofensiva Madridului a măcinat în gol: 28 de șuturi spre poarta lui Ter Stegen, un penalty ratat și 5 bare!

Ce prăbușire! La 32 de ani, a fost dat afară de la Real Madrid, dar se interesează de el doar Molenbeek
BELGIA
Ce prăbușire! La 32 de ani, a fost dat afară de la Real Madrid, dar se interesează de el doar Molenbeek

Pentru Ilkay Gundogan s-a încheiat turneul american al Barcelonei

Catalanii au avut în schimb ghinion cu accidentarea lui Ilkay Gundogan. Mijlocașul german achiziționat în această vară de la Manchester City a cerut să fie schimbat în minutul 40! Diagnosticul preliminar: o leziune suferită la adductorul piciorului drept.

Potrivit cotidianului spaniol AS, „pentru Gundogan s-a încheiat turneul american al Barcelonei, neputând fi folosit împotriva Milanului, la Las Vegas, și va pierde sigur și trofeul Joan Gamper". Practic, el n-a jucat până acum, pentru noua sa echipă, decât în prima repriză a testului cu Arsenal (3-5), disputat miercurea trecută la Los Angeles.

Christensen și Gavi au și ei probleme

Și nu e singura pierdere suferită de Barça. Fundașul Andreas Christensen a intrat cu probleme musculare în meci, iar după numai 28 de minute s-a văzut nevoit să-i lase locul lui Eric Garcia. 

Gavi, la rându-i, nici măcar n-a fost inclus pe foaie, în condițiile în care se plânge de mai multe zile de dureri de spate. Iñigo Martínez, aflat în recuperare după operația la genunchiul drept, încheie lista problemelor de personal ale grupării blaugrana.

Citește și: 

Caz închis. Giovanni Becali a anunțat unde vor juca Man și Mihăilă în sezonul următor

Rareș Ilie, primul gol după 16 luni » A marcat în campionatul Elveției

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează