INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

E oficial! Barcelona continuă „curățenia” cu încă doi jucători. Va putea fi înregistat Dani Olmo?

Vitor Roque, în centru, a plecat la Betis / Foto: Imago
Vitor Roque, în centru, a plecat la Betis / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 26 august 2024 15:05 / Actualizat luni, 26 august 2024 16:03

Catalanii i-au dat, cu împrumut, pe Vitor Roque lui Betis Sevilla și pe Clement Lenglet la Atletico Madrid. Înaintea lor plecase Ilkay Gundogan, la Manchester City.

Barcelona își face curățenie în propria ogradă ca să-l poată înregistra la Ligă pe Dani Olmo. După ce Ilkay Gundogan s-a întors la Manchester City, directorul sportiv Deco a rezolvat și plecările lui Vitor Roque și Clement Lenglet, jucători aflați de mai multă vreme pe lista neagră.

Vitor Roque poate fi cumpărat definitiv de Betis Sevilla, pentru 25 de milioane de euro

Brazilianul în vârstă de numai 19 ani, adus în ianuarie de la Athletico Paranaense, a fost împrumutat lui Betis Sevilla, timp de un sezon. Iar în baza unei opțiuni trecute în contract, șederea lui acolo se poate prelungi până-n 2026.

De asemenea, andaluzii beneficiază și de o clauză care le permite să-l achiziționze definitiv, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro. Catalanii, la rându-le, și-au asigurat o opțiune de răscumpărare, pentru 27,5 milioane de euro, și o cotă la revânzare de 20 la sută.

Clement Lenglet a fost împrumutat doar un sezon lui Atletico Madrid

În ceea ce-l privește pe Lenglet, Barcelona a anunțat doar împrumutul fundașului francez pe un sezon, la Atletico Madrid. Exact acolo unde și el își dorea de mai mult timp să ajungă.

Cotat în acest moment la 10 milioane de euro, Lenglet a mai fost împumutat în precedentele două sezoane. În 2022 - 2023 lui Tottenham, iar în 2023 - 2024 la Aston Villa.

Dani Olmo ar putea debuta la Barcelona contra lui Rayo Vallecano

Barcelona speră ca acum, după plecarea lui Ilkay Gundogan, Vitor Roque și Clement Lenglet, să-l poată încorpora pe Dani Olmo. Mijlocașul cumpărat cu 55 de milioane de euro de la RB Leipzig n-a bifat niciun minut în acest sezon, deoarece catalanii nu se înscriau în plafonul salarial ce le-a fost fixat de LaLiga la 204 milioane de euro.

Olmo a ratat meciurile cu Valencia și Athletic Bilbao, dar, dacă totul va fi în regulă acum, el va putea evolua marți, contra lui Rayo Vallecano.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Superliga
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  26 August 2024, 20:05

"...Olmo a ratat meciurile cu Valencia și Athletic Bilbao, dar, dacă totul va fi în regulă acum, el va putea evolua marți, contra lui Rayo Vallecano". imi zice si mie cineva cum functioneaza? aloo, jurnalistii?.. adica Barca prima data da afara jucatori sau ii imprumuta pe la alte echipe si abia apoi ii intreaba pe aia de la liga spaniola? :))) adica e ceva de genul: - "bah, liga, e bine? pe cine mai trebuie sa vindem si pe cine mai imprumutam ca sa-l bagam pe Olmo sa joace? liga, se aude?" :))) asa o fi si la aia, dupa ureche, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează