INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona, zdrobită pe teren propriu înainte de startul La Liga » A pierdut Trofeul Gamper după 12 ani

Barcelona a pierdut cu AS Monaco, scor 0-3, pe teren propriu, în cadrul meciului amical pentru Trofeul Joan Gamper/ foto Imago Images
Barcelona a pierdut cu AS Monaco, scor 0-3, pe teren propriu, în cadrul meciului amical pentru Trofeul Joan Gamper/ foto Imago Images

Articol de - Publicat marti, 13 august 2024 09:31 / Actualizat marti, 13 august 2024 10:11

Barcelona a pierdut cu AS Monaco, scor 0-3, pe teren propriu, în cadrul meciului amical pentru Trofeul Joan Gamper.

Barcelona debutează în La Liga pe 17 august, cu Valencia. Cu 4 zile înainte, catalanii au fost umiliți acasă de Monaco. Echipa lui Hansi Flick a trimis doar două șuturi pe spațiul porții adverse, a încasat 3 goluri și a pierdut primul Trofeu Joan Gamper după 12 ani.

Barcelona, umilită de AS Monaco

Hansi Flick a trimis în primul 11 mai mulți jucători care vor fi titulari în noul sezon, precum Ter Stegen, Kounde, Balde, Raphinha și Lewandowski. Lângă ei, Christensen și Inigo Martinez, jucători cu experiență, dar și tinerii Bernal, Casado, Victor și Torre.

Pe parcurs au intrat, printre alții, Gundogan, Yamal și Torres, însă Barcelona nu a reușit să marcheze cu Monaco.

Mohamed Camara a deschis scorul în minutul 50, iar Embolo a majorat avantajul monegascilor 7 minute mai târziu. Pe final a punctat și Elebi, iar Monaco a făcut instrucție pe stadionul Olimpic din Barcelona.

Hansi Flick: „Sâmbătă vom arăta mai bine”

Hansi Flick, antrenorul Barcelonei, a încercat să explice ce nu a mers în jocul echipei sale și i-a asigurat pe fani că trupa blaugrana va arăta mai bine cu Valencia, la debutul oficial al neamțului pe banca Barcelonei.

„În primele minute am fost buni și am avut șanse să marcăm. Viteza și pasele nu au fost la fel de bune ca în meciurile anterioare, nu am avut încrederea pe care am avut-o în alte zile, Monaco a jucat bine, noi am încercat să schimbăm lucrurile în a doua repriză, dar erorile individuale nu ne-au permis să câștigăm.

Nu am aplicat presiunea pe care o facem în mod normal. Astăzi am văzut ce a funcționat și ce nu. Vom analiza acest meci și sunt sigur că sâmbătă vom juca mai bine”, a declarat Hansi Flick, antrenorul Barcelonei, la finalul meciului.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Să nu vă mire!” » A deconspirat planul lui Mircea Lucescu pentru următoarele meciuri
Nationala
„Să nu vă mire!” » A deconspirat planul lui Mircea Lucescu pentru următoarele meciuri
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (4)
dobrin
dobrin  •  13 August 2024, 21:12

Sa fie fericiti ca au pierdut numai Trofeul Gamper. Altii au pierdut Cupa Corendon!

csaba
csaba  •  13 August 2024, 14:17

Poate fi cel mai bun antrenor din lume dacă nu te acceptă jucătorii nu faci nimic, probabil Barcelona și Sepsi sunt în această situație, cum sunt în vârstă îmi amintesc cum a schimbat Ajax antrenori și până la urmă l-au luat pe Psti Kovacs (aproape necunoscut) din Romania care cu aproape același lot a câștigat tot ce se putea, ce spuneți despre asta?!

janus_mirror
janus_mirror  •  13 August 2024, 11:32

Mandatul lui Flick nu o sa fie o plimbare in parc ptr el. Va fi f greu sa faci din spanioli germani. Inca are o multime de babatii in echipa plus jucatori mediocri de care nu poate sa scape. Iar cu banii tot prost sta. Daca in campionat prinde un loc 3 ar trebui sa fie considerata o adevarata performanta. Sunt un mare Barca fan dar nu prea mare fan al fotbalului german. Totusi sper ca Flick sa ma contrazica prin performante exceptionale. Vom vedea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează