INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYER LEVERKUSEN

Bayer Leverkusen ține cu dinții de vedetele sale! Suma fabuloasă pe care o cere în schimbul lui Wirtz

Florian Wirtz, giuvaerul lui Bayer Leverkusen / Foto: Imago
Florian Wirtz, giuvaerul lui Bayer Leverkusen / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 17:24 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 18:25

Șeful lui Bayer Leverkusen, Fernando Carro, i-a stabilit prețul vedetei echipei, Florian Wirtz.

Bayer Leverkusen a avut un sezon 2023-2024 de vis, până acum. A câștigat deja titlul în Bundesliga, este calificată în finala Cupei Germaniei și în semifinalele Europa League.

Cristi Săpunaru, mesaj important pentru suflarea rapidistă: „S-au adunat prea multe!”
RAPID
Cristi Săpunaru, mesaj important pentru suflarea rapidistă: „S-au adunat prea multe!”

I-au promis lui Xabi Alonso că nu vând niciun jucător important

Jucătorii lui Xabi Alonso au devenit deja ținte pentru marile cluburi ale Europei, Real Madrid s-a interesat de Frimpong, astfel că șefii clubului depun eforturi să-i îndeplinească antrenorului spaniol promisiunea făcută atunci când a decis să rămână pe bancă și sezonul viitor. Să nu vândă jucătorii importanți cu care a luat primul campionat din istorie, pentru a face o figură cel puțin la fel de reușită și în 2024 - 2025.

Prima dintre vedetele pentru care „farmaciștii” și-au luat măsuri este Florian Wirtz. Directorul general al lui Bayer, Fernando Carro, a declarat la returul cu West Ham United (1-1), din „sferturile” Europa League, că „regizorul” în vârstă de 20 de ani nu se mișcă de la Leverkusen pentru mai puțin de 150 de milioane de euro!

Bayer Leverkusen îl „blindează” pe Florian Wirtz

„Nu l-am lăsa niciodată pe Wirtz să plece pentru mai puțin de 150 de milioane”, a dezvăluit Carro, pentru Radio Marca. Mai mult, oficialul a precizat încă o dată că mijlocașul al cărui contract expiră tocmai în 2027 nu va părăsi în niciun caz clubul în vară, chiar dacă sunt multe cluburi interesate de el.

În schimb, Carro n-a exclus ca, la un moment dat, să fie vânduți doi, trei jucători, dar numai pentru a finanța două sau trei achiziții importante pe care le plănuiește clubul.

Bayer Leverkusen e neînvinsă până acum, în 44 de meciuri oficiale, în toate competițiile, și și-a fixat un obiectiv îndrăzneț. Să încheie sezonul fără eșec! Primul examen, veritabilă probă de caracter, duminică, împotriva Borussiei Dortmund!

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Imagini senzaționale cu suporterii lui Leverkusen invadând terenul după ce Xabi Alonso le aduce primul titlu din istorie

Mai puteți citi:

Barcelona dă cea mai mare lovitură din istorie » Contract de 1,3 miliarde de euro

Moment controversat în Conference League » Imediat după gol, antrenorul Fiorentinei a mers în spatele băncii și a sărutat o jurnalistă căsătorită

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  19 Aprilie 2024, 19:14

Toata echipa ramine si sezonul viitor sa cistige champions league.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează