INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2026

video Brazilia - Ecuador 1-0 » Rodrygo aduce cele 3 puncte de care Seleção avea nevoie ca de aer

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 10:06 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 10:23

Brazilia a câștigat sâmbătă dimineață pe teren propriu în fața reprezentativei din Ecuador cu 1-0, grație golului înscris de Rodrygo, iar astfel urcă pe locul al 4-lea în clasamentul preliminariilor sudamericane pentru Campionatul Mondial din 2026.

Brazilienii nu stăteau deloc bine înainte de această partidă. Cu doar 7 puncte obținute după primele 6 etape, Seleção ocupa locul al 6-lea în clasamentul preliminariilor sudamericane pentru Campionatul Mondial din 2026, ultimul care duce direct la turneul final.

De cealaltă parte, ecuadorienii acumulaseră 8 puncte în primele 6 etape, clasându-se pe locul al 5-lea, deasupra naționalei Braziliei.

Rodrygo și Allison, salvatorii Braziliei cu Ecuador

Deschiderea de scor a lui Rodrygo, și în cele din urmă singura reușită a partidei, a venit în minutul 30, după un șut expediat de fotbalistul Realului din afara careului, aproximativ 20 de metri. Pasa decisivă a venit de la Luqas Paqueta.

Cu toate acestea, naționala pregătită de Dorival Junior a tremurat serios în minutele de prelungire ale primei reprize, atunci când mijlocașul ecuadorian al celor de la Chelsea, Moises Caicedo, a rămas 1-la-1 cu Allison.

Portarul lui Liverpool a avut însă o intervenție de zile mari în fața adversarului din Premier League, menținând astfel avantajul Braziliei la pauză.

În repriza secundă, ecuadorienii au încercat să pună din ce în ce mai multă presiune în jumătatea adversă, dar fără prea multe rezultate. Cea mai mare ocazie a actului secund a revenit Braziliei, când în urmă unei devieri cu capul a lui Estevao, Vinicius s-a trezit cu mingea la picior în careul advers, însă șutul acestuia n-a fost cadrat.

+3 FOTO

În etapa cu numărul 8, selecționata Braziliei va juca în deplasare cu Paraguay, în timp ce Ecuador va întâlni Peru pe teren propriu.

VIDEO. Rezumatul meciului Brazilia - Ecuador (1-0)

Brazilia - Ecuador » Echipele de start:

Brazilia (4-2-3-1): Allison - Danilo, Marquinhos, Gabriel, Guilherme Arana - Andre, Guimaraes - Luiz Henrique, Paqueta, Vinicius Junior - Rodrygo
Rezerve: Bento - Beraldo, Ederson, Endrick, Estevao, Gerson, Joao Gomes, Joao Pedro, Lucas Moura, Wendell, William Furtado
Selecționer: Dorival Junior

Ecuador (3-5-2): Galindez - Torres, Pacho, Hincapie - Franco, Caicedo, Mendez, Sarmiento, Estupinian - Rodriguez, Valencia
Rezerve: Ramirez, Napa - Arreaga, Corozo, Gruezo, Chavez, Medina, Mena, Mercado, Paez, Porozo, Yeboah
Selecționer: Sebastian Beccacece

Rezultatele etapei a 7-a din preliminariile CM 2026 - America de Sud

Clasament actualizat - Preliminarii CM 2026 - America de Sud:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Superliga
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Opinii
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță
Superliga
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează