INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA EUROPEI

Carlo Ancelotti, decizie în privința lui Kylian Mbappe înainte de Supercupa Europei, Real Madrid - Atalanta

Carlo Ancelotti / Foto: Getty Images
Carlo Ancelotti / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 13 august 2024 21:28 / Actualizat marti, 13 august 2024 22:05

Carlo Ancelotti (65 de ani) a anunțat, la conferința de presă dinaintea Supercupei Europei contra Atalantei, că Mbappe (25 de ani) va fi principalul executant al penalty-urilor în startul noului sezon la Real Madrid. Antrenorul „Los Blancos” a infirmat, de asemenea, posibilitatea ca Vinicius să plece de pe Santiago Bernabeu în Arabia Saudită.

  • Real Madrid - Atalanta, Supercupa Europei, va avea loc miercuri. Partida va începe de la ora 22:00 și va fi transmisă liveTEXT & FOTO de către GSP.ro, și la TV de către Digi Sport 1

Declarațiile lui Carlo Ancelotti înainte de Real Madrid - Atalanta, Supercupa Europei

Ancelotti a vorbit înaintea debutului oficial al madrilenilor în noul sezon. Tehnicianul italian a atins mai multe subiecte, precum adaptarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid, zvonurile cu privire la plecarea lui Vinicius de pe Santiago Bernabeu sau felul în care se va descurca echipa sa la prima stagiune după retragerea lui Toni Kroos.

„Așteptăm meciul cu tot entuziasmul și cu toată dorința. Primul trofeu dintr-un sezon foarte solicitant și de succes pe care ne dorim să îl începem cu bine. Echipa este motivată să facă un joc grozav.

Mbappe s-a integrat bine. Nu am avut timp, dar suntem foarte buni și a ajuns în formă bună. Toți cei care sunt aici pot juca mâine. Vrea să fie aici cu noi și să ajute Madridul mai presus de orice. Mbappe este primul executant de penalty-uri. Mai sunt Bellingham, Valverde, avem mulți jucători. Trebuie să alegem unul pentru început.

(n.r.- dacă există viață după retragerea lui Toni Kroos) A decis să plece și îi respectăm decizia. Este greu să-l înlocuim. Sunt jucători cu calități precum Valverde sau Camavinga. Stilul nostru se adaptează jucătorilor pe care îi avem.

Vacanța mea a fost distrusă de această problemă (n.r.- râde de faptul că are mulți jucători valoroși). Când jucătorul este în formă, va juca și va contribui. Această problemă nu există pentru că avem foarte multe meciuri. Anul trecut cei care au jucat mai puțin au contribuit foarte mult.

(n.r.- despre transferul lui Vinicius în Arabia Saudită) Nu există nimic. Sunt speculații de presă și nimic mai mult", a declarat Carlo Ancelotti, citat de AS.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Superliga
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează