INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

LIVE ORA 16:00 Como - Parma, primul duel al sezonului între două nou-promovate în Serie A » Man și Mihăilă, anunțați titulari + Echipele probabile

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2024, 10:14 / Actualizat sambata, 19 octombrie 2024 10:14

Como și Parma, formațiile pregătite de Cesc Fabregas și Fabio Pecchia, se vor întâlni în această după-amiază, de la ora 16:00, pe Stadio Giuseppe Sinigaglia, într-una dintre partidele care deschid etapa cu numărul 8 din acest sezon de Serie A. Meciul va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PrimaSport 1 și DigiSport 1.

Meciurile etapei a 8-a din Serie A

Como - Parma » LIVE de la ora 16:00

Como - Parma » Echipe probabile:

Como (4-2-3-1): Audero - Van Der Brempt, Kempf, Dossena, Moreno - Perrone, Roberto - Strefezza, Paz, Fadera - Cutrone
Antrenor: Cesc Fabregas

Parma (4-2-3-1): Suzuki - Del Prato, Leoni, Balogh, Valeri - Sohm, Bernabe - Man, Hernani, Mihăilă - Bonny
Antrenor: Fabio Pecchia

Stadion: Stadio Giuseppe Sinigaglia (Como)
Arbitru: Michael Fabbri

Como, învinsă de liderul Napoli înainte de pauza internațională

Reveniți în Serie A după mai bine de două decenii, „Larianii” au pierdut categoric partida din etapa inaugurală, disputată la Torino, 0-3 cu Juventus.

De atunci însă, Como a început să arate din ce în ce mai bine.

După ce a acumulat doar două puncte în primele patru etape, pentru trupa lui Cesc Fabregas au venit și primele victorii, ambele cu scorul de 3-2. Prima dintre acestea a avut loc chiar la Bergamo, împotriva Atalantei, iar a doua, acasă, cu Verona.

În runda precedentă, Como a cedat pe terenul liderului Napoli, scor 1-3, iar astfel, gazdele de astăzi se clasează pe locul 14 în Serie A, având 8 puncte după primele 7 etape.

Parma a rămas doar cu victoria din meciul cu Milan

Trupa lui Fabio Pecchia, de asemenea o nou-promovată în Serie A, a înregistrat un singur succes în noua stagiune.

După ce au remizat cu Fiorentina în prima etapă, scor 1-1, „cruciații” au reușit o victorie surprinzătoare în runda secundă, 2-1 împotriva celor de la AC Milan, principalul om de gol fiind Dennis Man, care și-a trecut numele pe lista marcatorilor în ambele partide.

În ultimele cinci etape însă, Parma nu a mai obținut decât două puncte.

Mai întâi, „ducalii” au pierdut dramatic la Napoli (1-2), apoi acasă cu Udinese (2-3), după care au salvat un punct în prelungiri la Lecce (2-2), pentru a pierde apoi, tot pe final, în fața lui Cagliari (2-3).

În runda trecută, Parma a remizat, 0-0 la Bologna, înregistrand astfel primul meci din acest sezon de Serie A în care nici nu înscrie, nici nu încasează vreun gol.

Astfel, trupa lui Man și Mihăilă se află doar pe poziția a 15-a în campionatul italian, cu 6 puncte după primele 7 etape.

Clasament Serie A:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Florinel Coman, mai bun decât fostul atacant de la Real Madrid » Ce notă a primit după ultimul meci în Qatar
Stranieri
Florinel Coman, mai bun decât fostul atacant de la Real Madrid » Ce notă a primit după ultimul meci în Qatar
Bănel Nicoliță nu se mai ascunde! S-a afișat pentru prima dată în public alături de noua iubită, după 4 ani de relație: „Ea mi-a fost alături și la bine, și la greu”
Stiri extrasport
Bănel Nicoliță nu se mai ascunde! S-a afișat pentru prima dată în public alături de noua iubită, după 4 ani de relație: „Ea mi-a fost alături și la bine, și la greu”
Bîrligea, exploziv: „Varga nu m-a sunat niciodată! Mi-a plăcut cum m-a abordat Gigi Becali”
Superliga
Bîrligea, exploziv: „Varga nu m-a sunat niciodată! Mi-a plăcut cum m-a abordat Gigi Becali”

5 declarații ȘOC ale lui Constantin Anghelache, securistul „Eftimie Gelu”, cel care a adus Amigo în România: „Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții”

„Preluarea Stelei a fost o șmecherie!” » „Cârcotașul” Mihai Găinușă, dezvăluiri în GSP: „Când l-am văzut pe Zmărăndescu, m-am gândit: «Gata, asta e, îmi rupe o mână»”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează