INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Controverse după Arsenal - Manchester City: „Când i-a arătat primul galben?! Inconsecvent! Să ne prezinte motivul”

FOTO: Imago-Images +19   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 ianuarie 2022 17:15 / Actualizat sambata, 01 ianuarie 2022 17:52

Aaron Ramsdale (23 de ani), portarul lui Arsenal, a ridicat semne de întrebare cu privire la arbitrajul din eșecul cu Manchester City, scor 1-2. 

În minutul 59, Arsenal a rămas în 10 jucători. Gabriel a văzut al doilea cartonaș galben, pentru un fault comis la centrul terenului. Primul avertisment a fost unul ciudat. Stuart Attwell l-a pedepsit pentru că a încercat să strice gazonul din jurul punctului cu var, înaintea penalty-ului pe care Mahrez avea să îl transforme. Aaron Ramsdale nu a remarcat momentul. 

VIDEO Arbitrajul, în discuție după Arsenal - Manchester City 1-2

„City e una dintre formațiile bune din Premier League, dacă nu chiar cea mai bună. Trebuie să acceptăm rezultatul, chiar dacă am jucat bine. Cartonașul roșu a schimbat tot. Am fost atât de confuz, nu am văzut când i-a acordat primul cartonaș galben lui Gabriel. Ne-am apărat bine și în 10 oameni, dar au fost norocoși în final”, a spus Aaron Ramsdale, conform BT Sport.

Jucătorii lui Arsenal contestă arbitrajul din meciul cu City

În prima repriză, Arsenal a cerut lovitură de la 11 metri la un duel între Odegaard și portarul Ederson. „Centralul” Attwell a așteptat analiza din camera VAR, dar nu a considerat de cuviință să revadă și el faza. 

În partea secundă, arbitrul a mers la monitorul amplasat pe marginea terenului și a dictat penalty pentru un fault comis de Xhaka asupra lui Bernardo Silva. Ramsdale îl acuză de o dublă măsură. 

„La cele două faze de penalty, arbitrul a luat decizii diferite. Nu știu de ce a mers să vadă doar una la marginea terenului. Dacă există un motiv, atunci să ni-l prezinte și nouă. 

Nu a fost consecvent. Credeam că VAR-ul este pentru a îndepărta erorile. Dar pentru asta trebuie să și revezi reluările”, a încheiat portarul lui Arsenal. 

Citește și alte ștriri din fotbalul european: 

OFICIAL Mircea Lucescu, implicat în primul transfer important din anul 2022

FOTO Jose Mourinho, gest superb înainte de Revelion » Antrenorul și-a petrecut ultimele ore din an alături de mai mulți oameni nevoiași

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Șumudică l-a prins „în flagrant” pe jucătorul lui, în hotel: „Bă, ce faci cu alea?!”
Superliga
Șumudică l-a prins „în flagrant” pe jucătorul lui, în hotel: „Bă, ce faci cu alea?!”
Florin Niță a salvat un adversar prăbușit pe gazon în Arabia Saudită » Nu a așteptat intervenția echipei medicale și a acordat primul ajutor
Stranieri
Florin Niță a salvat un adversar prăbușit pe gazon în Arabia Saudită » Nu a așteptat intervenția echipei medicale și a acordat primul ajutor

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (6)
misulica1
misulica1  •  02 Ianuarie 2022, 08:57

Nu credeam ca se fac prostii si cu VAR-ul!! Poate mai putine, dar se fac...

grandetorito
grandetorito  •  02 Ianuarie 2022, 03:05
Postat de dora pe 01 Ianuarie 2022, 19:29

Arbitrul a "tras" cu oaspeții. Care nu au contat în prima repriză.

Eu cred ca te-ai uitat la alt meci, dora. Sau te-ai limitat la highlights. Arsenal a jucat excelent primele 30-35 de min. Atat! Dupa rosu lui Gabriel au cazut ca piesele de domino, iar City (campioana) nu i-a iertat (cu sansa la golul victoriei).

contrabas3
contrabas3  •  01 Ianuarie 2022, 23:52

Adevărul este că în aproape fiecare meci din Premier League, de la Crăciun până acum, au fost cartonașe roșii. Așa fac unii milioane de pounds £. Atât!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează