INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIU

VIDEO Cosmin Moți a primit distincția supremă din partea lui Ludogorets + Gestul prin care a ironizat-o pe FCSB

Cosmin Moți (dreapta), foto: Instagram pfcludogorets1945
Cosmin Moți (dreapta), foto: Instagram pfcludogorets1945

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2024 08:59 / Actualizat sambata, 24 august 2024 09:05

Cosmin Moți (39 de ani) este în continuare extrem de apreciat la Ludogorets. Fostul fundaș a fost numit „Legenda lui Ludogorets din secolul 21” de către clubul bulgar unde este angajat ca director tehnic. Această distincție a fost acordată în urma voturilor exprimate de fanii echipei, care nu au uitat ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 10 ani.

Aceștia îl apreciază în continuare pe Moți pentru cei 9 ani petrecuți alături de campioana Bulgariei. Moți a fost premiat joi, la pauza meciului dintre Ludogorets și Petrocub Hîncești, din turul play-off-ului Europa League, încheiat cu victoria la scor a bulgarilor, 4-0.

VIDEO. Cosmin Moți, ridicat la rang de legendă de Ludogorets

Moți a primit trofeul și nu a ratat ocazia de o ironiza pe FCSB. Fostul jucător de la Dinamo și-a pus în mâini o pereche de mănuși de portar, pentru a aminti de unul dintre cele mai importante momente din cariera sa, care a avut loc în 2014.

Cosmin Moți a primit distincția supremă din partea lui Ludogorets + Gestul prin care a ironizat-o pe FCSB
Cosmin Moți a apărat două lovituri de departajare în Ludogorets - FCSB, în play-off-ul Ligii Campionilor, pe 27 august 2014

Fundașul a preluat rolul de portar în meciul dintre Ludogorets și FCSB, din play-off-ul Ligii Campionilor, și a apărat două lovituri de departajare. A fost prima calificare a formației din Bulgaria în grupele Ligii și se întâmpla în sezonul 2014-2015.

Portarul Vladislav Stoyanov a fost eliminat în returul dintre Ludogorets și FCSB, disputat pe 27 august 2014. El a primit al doilea cartonaș galben în ultimul minut al prelungirilor. Ludogorets nu mai avea schimbări la dispoziție în acel moment, iar Cosmin Moți a intrat în poartă.

Fostul fundaș de la Dinamo a fost eroul echipei sale. A transformat fără probleme prima lovitură de departajare și a apărat două executate de fotbaliștii celor de la FCSB. Ludogorets s-a calificat atunci pentru prima dată în istorie în grupele Ligii Campionilor.

Moți a jucat 9 sezoane pentru Ludogorets și a bifat 299 de partide. A marcat 37 de goluri și a oferit 15 assist-uri, iar în prezent este director tehnic al formației din Bulgaria.

Match Quiz Dinamo - Universitatea Craiova

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (9)
valihaita
valihaita  •  29 August 2024, 23:31
Postat de Barna pe 24 August 2024, 11:42

Mamă ce vă mai ustură și după 10 ani, dacă și acum lăcrimați! :)))Respect Moți!

Ti se pare:)) Faptul ca *** a retrogradat si a stat numai la subsol si a evitat retrogradarea numai datorita unui blat cu UTA a facut mai mult bine decat orice unguent...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  25 August 2024, 08:50
Postat de flojo pe 24 August 2024, 10:09

Respect Cosmin Moți! Ce le-ai tras-o acum zece ani infatuaților! Nu se va uita niciodată!

am inteles ca ai un ghimpe in coasta.. dar te rog spune-ne si noua cam ce realizari are dinamo (dupa 89) in meciurile europene!!

marin8
marin8  •  24 August 2024, 14:10

vai mama lui ...! la oamenii mărunți, asta-i telul lor in viață!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează