INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

A jucat în Liga 1 și acum dă în judecată EA Sports » Acuză că jocul FIFA i-a folosit abuziv imaginea și i-a afectat cariera

FIFA 22
FIFA 22

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2022 12:17 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 16:51

Diogo Santos (37 de ani), fostul mijlocaș defensiv de la FC Brașov, în prezent la Felgueiras, dă în judecată EA Sports pentru folosirea abuzivă a imaginii sale în celebrul joc video FIFA.

Fotbalistul cere daune de 50.000 de euro și a depus o plângere la Curtea Supremă Portugheză, împotriva companiei americane, potrivit Marca.

Șocul zilei vine din Anglia: „Liverpool l-a scos la vânzare pe Salah!”
PREMIER LEAGUE
Șocul zilei vine din Anglia: „Liverpool l-a scos la vânzare pe Salah!”

Diogo Santos, fost mijlocaș la Brașov, dă în judecată EA Sports

Santos denunță folosirea abuzivă a numelui și imaginii sale fără a primi nicio compensație și critică „influența negativă” pe care atributele fizice și tehnice pe care jocurile le conferă versiunii sale virtuale l-au avut  asupra carierei și vieții sale personale.

În fața acestei situații, jucătorul portughez a simțit „tulburare, dezgust și tristețe", potrivit celei mai înalte instanțe portugheze.

Jocurile în cauză sunt FIFA 2019 și FIFA MANAGER 2010, 2011, 2012, 2013 și 2014.

A jucat în Liga 1 și acum dă în judecată EA Sports » Acuză că jocul FIFA i-a folosit abuziv imaginea și i-a afectat cariera
Diogo Santos/ foto Imago Images

Santos joacă la Felgueiras, echipă din liga a treia din Portugalia, din 2021. Acesta a jucat și pentru FC Brașov, în perioada 2013-2015, în 25 de meciuri.

Citește și:

Arsenal și Manchester City au bătut palma » „Tunarii” plătesc 52 de milioane de euro pentru una dintre vedetele campioanei

Transfer rezolvat! Manchester City plătește aproape 50 de milioane de euro pentru internaționalul englez

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează